Privredna banka Zagreb otvara softverski razvojni centar u Slavonskom Brodu

U proteklih nekoliko godina, Privredna banka Zagreb pozicionirala se kao softverski razvojni centar u kojem se razvijaju rješenja za više banaka unutar jedne od najvećih europskih grupacija Intesa Sanpaolo. Rezultat rada je softver koji se trenutno koristi u bankama u Hrvatskoj, Egiptu, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Albaniji, Rusiji itd.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.12.2017
Privredna banka Zagreb otvara softverski razvojni centar u Slavonskom Brodu


Prije dvije godine započeli su i projekt DigiCal koji je rezultirao jednim od najboljih svjetskih rješenja za nove distribucijske kanale (Web, mobilno bankarstvo, Apple watch, digital desk ,...). Time je u Hrvatskoj uspostavljena velika tvornica softvera u kojoj se proizvodi vrhunski proizvod baziran na najnovijim svjetskim tehnologijama.

 Ogromni rast posla dovodi do otvaranja razvojnog centara u Slavonskom Brodu. Odlična je to prilika za programere koji žele međunarodne projekte, vrhunsko radno okruženje i primanja. Potrebni su programeri s iskustvom kao i početnici. Poznavanje pojedinih tehnologija je prednost, ali mogu se prijaviti i studenti završnih godina tehničkih fakulteta.
 
Središnji događaj na temu otvaranja razvojnog centra u Slavonskom Brodu održat će se u srijedu 13. prosinca u 17 sati u prostorijama Strojarskog fakulteta, predavaonica 101. Moći ćete saznati sve detalje zapošljavanja i poslušati nekoliko zanimljivih tehničkih predavanja koja će vam približiti vrhunske tehnologije korištene na projektu DigiCal. Predavati će IT eksperti  koji rade na projektima.  Zanimaju li vas tehnologije poput biometrije, big data, strojnog učenja, NoSQL, mikroservisa, aktorskih sustava i sl., pravo je to mjesto za vas.
Zvuči kao prilika koja se ne propušta.
Zadnje vijesti

Lažno prijavio da je pucano na njega kako bi prekrio pucnjavu drugoga

Hrvatska zajednica županija: Objavljen priručnik za nastavnike o antikorupciji

Most kod Svilaja bit će gotov iduće godine

NAJČITANIJE DANAS

Besplatne projekcije

Filmski velikani u novom ciklusu Palube 7

FOTO GALERIJA

Sedam medalja atletičara Marsonije proteklog vikenda

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!

U tijeku završni radovi na novom prostoru za kajak-kanu klubove

Nova pedagoška godina u obnovljenoj "Trnoružici"