Prijavite se na još jedan tečaj ronjenja!

Želite li se baviti ronjenjem, naučiti sve ronilačke vještine i istražiti što sve kriju podvodne dubine – priliku za to imate na još jednom tečaju ronjenja, kojega brodski Klub podvodnih aktivnosti Marsonia uskoro iznova organizira!

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 04.08.2022
Prijavite se na još jedan tečaj ronjenja!


Riječ je o tečaju ronjenja za početnu kategoriju "Ronilac R1" prema CMAS svjetskoj ronilačkoj organizaciji. Istodobno, već postojeći ronioci R1, mogu se prijaviti i za tečaj napredne kategorije R2.
 
Prijave traju do četvrtka 1. rujna, kada tečaj i službeno počinje uvodnim sastankom u 18 sati  u prostorijama  kluba (Supilova 2, Slavonski Brod), gdje možete dobiti sve potrebne informacije o terminima nastave, praktičnih vježbi i dr. Vaš dolazak vas ne obvezuje na sam tečaj. 
 
Uvjet je svakako da ste psihofizički zdravi i sposobni i da ne bolujete od nekih kroničnih respiratornih ili kardiovaskularnih bolesti. Prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina, proći obuku, položiti ispit, postati ronilac i član Kluba. Tečaj provode iskusni i vješti ronioci s licencom. Sam tečaj traje oko mjesec dana, dovoljno vremena da se nauči sve što je potrebno za ronjenje. 
 
Dođite, upoznajte brodski ronilački klub koji je nekoliko godina proglašavan jednim od najboljih ronilačkih klubova u Hrvatskoj i uđite s brodskim roniocima u ronilačke avanture! 
 
Za više informacija pratite Facebook i Instragram profil kluba te You Tube kanal https://www.youtube.com/user/KPAMarsonia ili se javite putem maila kpamarsonia@gmail.com i na broj 099/533 5423 (Robert). 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Dvije žene pale sa bicikala i teško se ozlijedile

Svečano obilježeno 30. godina Udruge Dragovoljaca i Veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije

Izbila „Balvan-revolucija“ u Hrvatskoj

FOTO GALERIJA

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“