Prijavi se i postani hrvatski policajac ili policajka

Ministarstvo unutarnjih poslova još početkom 2019. objavilo je Natječaj za zanimanje policajac/policajka 2019./2020..

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 16.07.2019
Prijavi se i postani hrvatski policajac ili policajka


 Planira upis 750 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka. Program će započeti 9.rujna 2019. a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave, odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju, da nemaju navršenih 28 godina na dan 9.rujna 2019., da imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnost i da su osobno dostojni za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.

-Odabir kandidata izvršit će se na temelju ostvarenih rezultata u dosadašnjem školovanju, rezultata provjere psihičke sposobnosti i tjelesne motoričke sposobnosti, testova opće informiranosti, stranog jezika i informatičke pismenosti, motivacijskog razgovora, te rezultata provjere osobne dostojnosti i tjelesne zdravstvene sposobnosti, rok sa podnošenje prijava od 1. ožujka do 31. srpnja 2019. Više detalja u vezi Natječaja, zainteresirani mogu dobiti u policijskim postajama, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, na web stranici MUP-a (www.mup.hr), odnosno pozivom na broj telefona Policijske škole „Josip Jović“ 01/2426370 i 01/2426305, kažu sa tim u vezi u PU brodskoj posavskoj.

Zadnje vijesti

Održan prijem za istaknute brodske sportaše

Ljudska knjižnica i u Slavonskom Brodu

U Centru mladih održana konferencija povodom predstavljanja nove scenske opreme

FOTO GALERIJA

Održan koncert popularne duhovne glazbe uz Mateja Galića i mlade glazbenike iz Doma molitve

Načelnik Jelinić: "Samo će nova radna mjesta zadržati mlade u Slavoniji"

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu