Pretkadetima Broda pripao gradski derbi protiv Marsonije!

U pretkadetskoj košarkaškoj ligi Slavonije i Baranje za dječake do 15 godina natječe se 14 klubova koji su podijeljeni u dvije skupine po 7. Košarkaški klub Brod ima svoje dvije ekipe u natjecanju, dok prva postava ima ambiciju i plasmana na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 21.11.2020


 U 2. kolu igrao se gradski derbi u kojem je Brod bio lagani favorit protiv Marsonije što su na kraju i opravdali s pobjedom od 68:58. Od početka su pretkadeti Marsonije bili u vodstvu koje je nakon prve četvrtine iznosilo velikih 28:9. Pretkadeti Broda počeli su u drugom peirodu igrati obranu i pogađati u napadu te su tu četvrtinu dobili s 26:11, ali im to nije bilo dovoljno kako bi na poluvremenu imali vodstvo koje je s 39:35 bilo na strani pretkadeta Marsonije. Pobjednika je presudila treća četvrtina koju je Brod dobio s 22:7 što mu je uoči posljednjih 10 minuta donijelo 57:46, dok su tu razliku čuvali do kraja do konačne pobjede sa 68:58. U pobjedničkom sastavu najučinkovitiji bili su Karlo Sudić s 28 i Filip Nužda s 20 postignutih koševa. Kod poraženih pretkadeta Marsonije izdvojili su se Lovro Orešković s 18 i Jakov Špehar sa 17 poena.

VIše u prilogu SBTV-a!

Zadnje vijesti

Matej Matijević realizirao novi spot za 25. najboljeg EDM producenta na svijetu

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu