Preminuo Vinko Kuzmić, izgubio bitku s teškom bolešću

U srijedu, 5. kolovoza 2020. preminuo je Vinko Kuzmić, vijećnik u Županijskoj skupštini i predsjednik ŽO Stranke umirovljenika.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.08.2020
Preminuo Vinko Kuzmić, izgubio bitku s teškom bolešću


 "Sa velikom tugom i boli opraštamo se od Vinka Kuzmića – čovjeka koji je prije svega volio i poštivao svoju zemlju kao i svoju obitelj. Dugi niz godina djelovao je na društveno i političkom snaženju Brodsko-posavske županije aktivno se zalažući za sve projekte koji su išli u smjeru gospodarskog napretka ovog dijela naše Domovine", objavljeno na službenoj stranici Brodsko-posavske županije.

"Činio je to kao vijećnik Županijske skupštine u sazivu iz 2017. godine, ali i kao aktivni član Stranke umirovljenika čiji je bio predsjednik, najprije Gradskog odbora, a zatim i Županijskog odbora. Svoj rad i djelovanje upotpunio je aktivnim zalaganjem i u Sindikatu umirovljenika, gdje će ostati neizbrisiv trag njegova višegodišnjeg truda.

Na veliku žalost, Vinko Kuzmić otišao je izgubivši bitku s teškom bolešću, no svi možemo biti ponosni na njega i na trag koji je ostavio za sobom, pokazavši kakav čovjek u politici mora biti", izvijestili su iz Brodsko-posavske županije.

Posljednji ispraćaj Vinka Kuzmića, dragog kolege i prijatelja održat će se u petak, 7. kolovoza 2020. godina na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu s početkom u 13 sati.

Zadnje vijesti

Sutra se održava Brodski hodaton

Ukupno 436 prometnih prekršaja, najviše nepropisne brzine

Alkoholiziran vikao na zaposlenice kasina, 18-godišnjak pod utjecajem alkohola vrijeđao policajce

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“