Preminuo 9-mjesečni Leon Marković

Leon Marković, 9-mjesečni dječak iz Zadra koji je obolio od trombocitopenije s odustvom radijusa (TAR sindrom) preminuo je noćas u splitskoj bolnici od posljedica teških zdravstveni komplikacija, javlja portal Zadarski.hr

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.08.2018


 Leon Marković, 9-mjesečni dječak iz Zadra koji je obolio od trombocitopenije s odustvom radijusa (TAR sindrom) , o kojemu smo pisali ovdje, preminuo je noćas u splitskoj bolnici od posljedica teških zdravstveni komplikacija, javlja portal Zadarski.hr.

Leonovi roditelji Denis i Katarina obratili su se prije dva mjeseca hrvatskoj javnosti s ciljem da pokušaju prikupiti sredstva za liječenje svojeg oboljelog sina. Operacija koja bi Leonu omogućila jednostavniji život trebala je biti izvedena u SAD-u jer se u Hrvatskoj ne izvodi.

Nažalost, Leonovo zdravstveno stanje nije dopustilo da se operacija na vrijeme obavi. 

Otac malenog Leona porijeklom je iz Otoka kod Sinja, a majka Katarina iz Tomice kod Slavonskog Broda i zadnjih nekoliko godina žive u Zadru. 
Sveta misa za iscijeljenja duša Leonovih roditelja bit će služena u župi Svete Obitelji u Slavonskom Brodu u nedjelju, 23.kolovoza u 20 sati.

Zadnje vijesti

U Slavonskom Brodu odigrana predstava "Kad svijeće dogore"

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Građani, ne držite pin uz bankovne kartice

FOTO GALERIJA

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Obilježen Dan grada Slavonskog Broda

Motorijada opravdala očekivanja više od 4 tisuće bikera i 15 tisuća posjetitelja

Otvorena izložba Vedrana Ružića: Simfonija betona i željeza