Preko 220 trkača trčat će ulicama grada

U sklopu CMC Slavonija Fest – CMC200, Udruga Kultura tijela u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Slavonskog Broda organizira sportski sadržaj, atletsku utrku Slavonska trka. Discipline su 5 i 10 km, a trči se kroz centar grada. Start i cilj utrke je u brodskoj Tvrđavi u 19 sati, 25. kolovoza 2018.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.08.2018


Ovim putem obavještavaju se svi građani da će od 19:00 do 20:30 sati biti zatvorene sljedeće prometnice, a rutu Slavonske trke možete pogledati na naslovnoj fotografiji.

Zatvorene ulice za promet motornih vozila bit će: Vukovarska ulica od Šetališta braće Radić do križanja s Borovskom ulicom, Borovska ulica, ulica Hanibala Lucića, Ulica Petra Svačića od ulice Hanibala Lucića do ulice Matije Gupca, Ulica Matije Gupca od ulice Petra Svačića do ulice Petra Krešimira IV, ulica Petra Krešimira IV od ulice Matije Gupca do ulice Tome Skalice, ulica Tome Skalice, Šetalište braće Radić od ulice Tome Skalice do Vukovarske ulice.

Svi sugrađani su dobrodošli navijati i bodriti trkače uzduž rute Slavonske trke jer je organizator osigurao nagrade za najbolje navijače uz stazu.

Važno je napomenuti da će preko 220 trkača trčati našim ulicama 25. kolovoza te smo uvjereni kako će Slavonska trka postati tradicionalna utrka u našem gradu i županiji.

Zadnje vijesti

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Prevaren prilikom prodaje ruksaka

Konzumirali alkohol unutar čekaonice na željezničkom kolodvoru

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Pogled iza kamere na snimanju spota Mateja Matijevića za srpske zvijezde u Beogradu

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske