Predstavljen prvi autorski album duhovne glazbe "Tebi vjerujem"

Slavljenički tim Doma molitve sinoć je u dvorani Glazbene škole Brođanima predstavio svoj prvi autorski album duhovne glazbe pod naslovom "Tebi vjerujem", uz dvosatni koncertni program u kojemu su uživali brojni posjetitelji.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 12.02.2018
Predstavljen prvi autorski album duhovne glazbe "Tebi vjerujem"


 Riječ je o 12 autorskih duhovnih pjesama (pjesme predanja, slavljenja i meditativne pjesme), koje su, kako su istaknuli mladi iz Doma molitve - plod Duha Svetoga, proizašle iz osobnog odnosa s Bogom, ali i zajedničke molitve i slavljenja Boga već sedmu godinu za redom. "Sada se napokon ispunilo vrijeme da ove pjesme podijelimo s javnosti. Nadamo se da će vam ovaj album biti svima na blagoslov i izgradnju te da ćete iskreno moći izlijevati svoja srca pred Gospodinom i uživati u Božjoj prisutnosti. Sve su pjesme na ovom albumu autorske - Dom molitve mala je 'tvornica' duhovnih pjesama posebna po tome što ih pišu svi članovi slavljeničkog tima", kazao je Sebastian Pešorda, voditelj slavljeničkog tima Doma molitve. 

 
Pet pjesama na albumu autorsko su djelo Marije Mažar, pa i "Tebe slave usne moje", za koju je snimljen i spot. "Pjesma je nastala  još 2014. godine razmatranjem biblijskog retka iz Poslanice Rimljanima 11, 36, - ' Jer sve je od njega i po njemu i za njega! Njemu slava u vjekove! Amen'. Želja mi je bila vidjeti mlade kako skaču i plešu na ovu pjesmu i ne stide se slaviti Boga. Sam refren nastao je spontanim slavljenjem tijekom zagovaranja za potrebe našeg grada i domovine", kazala je Marija Mažar, autorica teksta i glazbe i jedna od voditeljica slavljenja u Domu molitve. Aranžman pjesme potpisuje Grgur Sesar, glazbeni producent u studiju 'Nova Eva'. Spot su snimali Ivan Lovrić i Josip Ninković, a on se snimao u šumi nedaleko od Doma molitve. Ideja spota je bila pokazati ljepotu i slavu Božjega djela. 
 
"Dom molitve mjesto je gdje želimo uspostaviti neprestanu 24-satnu molitvu kroz slavljenje i zagovaranje. Naša vizija je slaviti i obožavati Boga dan i noć, izgrađivati intimniji odnos s njim i moliti za potrebe Crkve, grada, domovine i za sve ono na što nas Duh potiče. Oko Doma molitve okupljeno je 30-tak mladih gorljivih ljudi koji žele svojim životima proslaviti Boga", naglasio je Sebastian Pešorda.
 
Dom molitve Slavonski Brod prvi je i najveći Dom molitve u Hrvatskoj, a 2018. godine slavi svoj 7. rođendan i tako ulazi u godinu punine u kojoj očeke mnoga silna djela. U molitvenoj sobi kroz ove godine ispunilo se oko 5 000 sati slavljenja i više od 15 000 sati molitve. Duhovni pratitelj Doma molitve je vlč. Markan Kormanjoš.
 
 

Zadnje vijesti

Za Rekord Tim 3 domaće pobjede

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

Beauty lounge RITUAL by Marko Zirdum pretvara snove o sjajnoj i njegovanoj kosi u stvarnost

NAJČITANIJE DANAS

Zabava Udruge "Prsten"

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

FOTO GALERIJA

Veleučilište u Slavonskom Brodu potpisalo ugovore o stipendiranju s osam studenata

U tijeku radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

Obilježena 84. obljetnica stradanja Vrbsko-ruščičkih žrtava

Pljeskom ispraćeni mladi Brođani, Zagrepčani i Zadrani

Trešnjevka prejaka za Brod na Savi