Predstavljen program 31. Brodskog glazbenog ljeta

Održano je javno predstavljanje ovogodišnjeg programa „Brodskog glazbenog ljeta“.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.06.2020


 Na javnom predstavljanju sudjelovali su organizatori programa, predstavnik Grada Slavonskoga Broda, zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić te ravnateljica Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ Sanja Nuhanović.

Organizatori su iskazali zadovoljstvo što su i ove godine, unatoč koronavirusnoj krizi, uspjeli organizirati 31. uzastopno „Brodsko glazbeno ljeto“.

„Brodsko glazbeno ljeto“ je manifestacija koja svake godine okupi tisuće posjetitelja u grad Slavonski Brod. Manifestacija se održava tijekom lipnja i srpnja, a ove godine započinje u četvrtak, 18. lipnja 2020. u 21:00 sat koncertom Zrinke Posavec.

Svi su programi besplatni za publiku, a u bogato pripremljenom sadržaju građani će moći uživati u mnogim kvalitetnim glazbenim izvođačima. Ova manifestacija pokazala je da na izniman način obogaćuje kulturni život Slavonskoga Broda. Cilj je predstaviti brodskoj publici klasičnu i suvremenu glazbenu umjetnost. Sama manifestacija osnovana je 1990. godine te se redovito održava u ljetnim mjesecima nastojeći zadovoljiti kulturne potrebe svih slušatelja obuhvaćajući različite glazbene žanrove, a pritom pazeći na vrhunsku kvalitetu odabranih izvođača.

Brodsko glazbeno ljeto ove godine donosi ukupno 14 programa koji će se tradicionalno održati na platou Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić- Mažuranić“, u Crkvi Presvetog Trojstva te na prostoru Tvrđave Brod, točnije u Kapelanovom stanu.

Grad Slavonski Brod poziva sve građane da dođu i uživaju u nastupima svih glazbenih izvođača te na taj način uveličaju još jedno „Brodsko glazbeno ljeto“ i potvrde da kultura u našem gradu živi.

Cjelokupan program „Brodskog glazbenog ljeta“ građani mogu vidjeti na danoj poveznici.

Zadnje vijesti

U Slavonskom Brodu odigrana predstava "Kad svijeće dogore"

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Građani, ne držite pin uz bankovne kartice

FOTO GALERIJA

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Obilježen Dan grada Slavonskog Broda

Motorijada opravdala očekivanja više od 4 tisuće bikera i 15 tisuća posjetitelja

Otvorena izložba Vedrana Ružića: Simfonija betona i željeza