Predstavljen program 31. Brodskog glazbenog ljeta

Održano je javno predstavljanje ovogodišnjeg programa „Brodskog glazbenog ljeta“.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.06.2020


 Na javnom predstavljanju sudjelovali su organizatori programa, predstavnik Grada Slavonskoga Broda, zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić te ravnateljica Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ Sanja Nuhanović.

Organizatori su iskazali zadovoljstvo što su i ove godine, unatoč koronavirusnoj krizi, uspjeli organizirati 31. uzastopno „Brodsko glazbeno ljeto“.

„Brodsko glazbeno ljeto“ je manifestacija koja svake godine okupi tisuće posjetitelja u grad Slavonski Brod. Manifestacija se održava tijekom lipnja i srpnja, a ove godine započinje u četvrtak, 18. lipnja 2020. u 21:00 sat koncertom Zrinke Posavec.

Svi su programi besplatni za publiku, a u bogato pripremljenom sadržaju građani će moći uživati u mnogim kvalitetnim glazbenim izvođačima. Ova manifestacija pokazala je da na izniman način obogaćuje kulturni život Slavonskoga Broda. Cilj je predstaviti brodskoj publici klasičnu i suvremenu glazbenu umjetnost. Sama manifestacija osnovana je 1990. godine te se redovito održava u ljetnim mjesecima nastojeći zadovoljiti kulturne potrebe svih slušatelja obuhvaćajući različite glazbene žanrove, a pritom pazeći na vrhunsku kvalitetu odabranih izvođača.

Brodsko glazbeno ljeto ove godine donosi ukupno 14 programa koji će se tradicionalno održati na platou Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić- Mažuranić“, u Crkvi Presvetog Trojstva te na prostoru Tvrđave Brod, točnije u Kapelanovom stanu.

Grad Slavonski Brod poziva sve građane da dođu i uživaju u nastupima svih glazbenih izvođača te na taj način uveličaju još jedno „Brodsko glazbeno ljeto“ i potvrde da kultura u našem gradu živi.

Cjelokupan program „Brodskog glazbenog ljeta“ građani mogu vidjeti na danoj poveznici.

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu