Predstavljanje priručnika za djecu, učitelje i roditelje "KOMUNIKACIJSKA STRATEGIJA - s teškoćama do uspjeha"

U Gradsko knjžnici predstavljanje sveučilišnog udžbenika, priručnika za djecu, učitelje i roditelje, naslova "KOMUNIKACIJSKA STRATEGIJA - s teškoćama do uspjeha" autorica Ivane Stanić, Nataše Čošić, Ivane Anić-Ivičić i Ane Globočnik Žunac.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.01.2019


 Ovaj sveučilišni udžbenik projekt je Sveučilišta Sjever i nakladničke kuće Alfa. Promocija će se održati 18. siječnja u 18,00 sati u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod, Trg Stjepana Miletića 12.

Knjiga je znanstvena publikacija koja uspješno povezuje teoriju, empiriju i praksu, zamišljena je kao priručnik koji će, osim djeci s teškoćama, pomoći njihovim učiteljima, ali i roditeljima. O knjizi će govoriti ugledni gosti, recenzenti i autorice. 

Uloga učitelja i nastavnika kao uspješnih komunikoloških aktera u prepoznavanju potreba učenika znakoviti je segment u ostvarivanju neposrednog odgojno-obrazovnog rada. Ova knjiga ima za cilj potaknuti učitelje i nastavnike da koriste najpogodnije komunikacijske metode za svakog pojedinog učenika te ih podsjetiti kako je pritom njihova svakodnevna uloga neprocjenjiva.

foto: Glas Slavonije

 

Zadnje vijesti

Za mlade poljoprivrednike i mala gospodarstva – novi rokovi za prijave

U Bukovlju ocijenjena najbolja mlada vina

Sapci jesenski prvaci 2. ŽNL – skupine A

FOTO GALERIJA

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu

Najmlađi građani dočekali Novu godinu uz Djeda Božićnjaka i vatromet