Predstavljana knjiga “Neplanirano”

Knjiga pod nazivom “Neplanirano”, koja donosi potresnu životnu ispovijest ravnateljice klinike za pobačaj do gorljive zagovornice prava nerođenih Abby Johnson, predstavljena je u ponedjeljak, 14. listopada u Pastoralnom centru Župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.10.2019
Predstavljana knjiga “Neplanirano”


 U organizaciji nakladničke kuće Verbum i molitvene inicijative “40 dana za život”, o knjizi je govorila Lidija Dugan, regionalna koordinatorica molitvene inicijative.

U pozdravnoj riječi domaći župni vikar Nino Perica je naglasio da Katolička Crkva podržava i uvijek stoji iza stava poštivanja života od začeća do smrti. Da ljudski život započinje u trenutku začeća i traje do smrti potkrijepio je znanstvenim dokazima s medicinskog stajališta Martin Martinović, dr. medicine. Kao otac troje maloljetne djece to je osobnom vjerom posvjedočio.
 
Lidija Dugan, regionalna koordinatorica molitvene inicijative “40 dana za život”, naglasila je kako je knjiga veliko svjedočanstvo Božje ljubavi i milosrđa, ali i velike potrebe za istinom. Ona je iznijela nekoliko svjedočanstava autorice, koja je zahvaljujući moliteljima inicijative “40 dana za život” spoznala da je grijeh ono što su u njezinoj klinici činili, te nakon što se obratila postala gorljiva zagovornica u obrani ljudskog života od začeća do smrti. Uputila je i ohrabrenje moliteljima da ustraju u molitvi čiji su plodovi već itekako vidljivi. 
 
Osobno svjedočenje dao je i Vjekoslav Vuković iz Gundinaca, otac osmero djece, od kojih je jedno dijete preminulo u 13. godini života, a najstariji sin je bogoslov u Poljskoj. Prigodnim pjesmama susret je animirao zbor župe Gospe Brze Pomoći. 

izvor: djos.hr (B.Lukačević)

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Košarkaši Rekord Tima poraženi u završnici utakmice

Dvojicu udario metalnim montiračem, vrijeđao i policajce

Pronašli puške stare 30 i više godina, za ilegalno držanje oružja moguć i zatvor

FOTO GALERIJA

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno

Godina za pamćenje brodskih gimnastičara, ostvareni rezultati na ponos