Predstavljana knjiga “Neplanirano”

Knjiga pod nazivom “Neplanirano”, koja donosi potresnu životnu ispovijest ravnateljice klinike za pobačaj do gorljive zagovornice prava nerođenih Abby Johnson, predstavljena je u ponedjeljak, 14. listopada u Pastoralnom centru Župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.10.2019
Predstavljana knjiga “Neplanirano”
 U organizaciji nakladničke kuće Verbum i molitvene inicijative “40 dana za život”, o knjizi je govorila Lidija Dugan, regionalna koordinatorica molitvene inicijative.

U pozdravnoj riječi domaći župni vikar Nino Perica je naglasio da Katolička Crkva podržava i uvijek stoji iza stava poštivanja života od začeća do smrti. Da ljudski život započinje u trenutku začeća i traje do smrti potkrijepio je znanstvenim dokazima s medicinskog stajališta Martin Martinović, dr. medicine. Kao otac troje maloljetne djece to je osobnom vjerom posvjedočio.
 
Lidija Dugan, regionalna koordinatorica molitvene inicijative “40 dana za život”, naglasila je kako je knjiga veliko svjedočanstvo Božje ljubavi i milosrđa, ali i velike potrebe za istinom. Ona je iznijela nekoliko svjedočanstava autorice, koja je zahvaljujući moliteljima inicijative “40 dana za život” spoznala da je grijeh ono što su u njezinoj klinici činili, te nakon što se obratila postala gorljiva zagovornica u obrani ljudskog života od začeća do smrti. Uputila je i ohrabrenje moliteljima da ustraju u molitvi čiji su plodovi već itekako vidljivi. 
 
Osobno svjedočenje dao je i Vjekoslav Vuković iz Gundinaca, otac osmero djece, od kojih je jedno dijete preminulo u 13. godini života, a najstariji sin je bogoslov u Poljskoj. Prigodnim pjesmama susret je animirao zbor župe Gospe Brze Pomoći. 

izvor: djos.hr (B.Lukačević)

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

BSK promijenio ime u Marsonia

Upravljajući automobilom u alkoholiziranom stanju i pod zabranom skrivio prometnu nesreću

Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći, alkoholizirani vozač izgubio kontrolu na vozilom

VIJESTI

I dalje nadzori prometa

Upravljajući automobilom u alkoholiziranom stanju i pod zabranom skrivio prometnu nesreću

NAJČITANIJE DANAS

Zbog epidemije

Ovogodišnji "Slavonija fest CMC 200" odgađa se do daljnjega, izgledno i otkazivanje

FOTO GALERIJA

Proslavljena 6. obljetnica postava Stope svetog Martina u Lovčiću

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj