Predstavljamo mladog snimatelja i montažera Ivana Šipoša

Za Ivana Šipoša, mladog snimatelja i montažera iz Slavonskog Broda sve je počelo prije pet godina.

Autor: Olja Terzić | Datum objave: 10.02.2019


 "Kao i svaki početak i ovaj je bio vrlo čudan i neobičan jer sam snimao a da nisam znao što točno radim. Kroz nekoliko faza se taj proces odvijao, prvo sam hvatao tehničke karakteristike kamera i foto aparata, na koji način ja to trebam snimiti, je li to dobro eksponirano ili preeksponirano. Nekakav osvrt na umjetnički dio u početku nije ni postojao. Tada sam više nosio opremu nego snimao", kaže nam Šipoš.

Ali zato je danas i više nego angažiran. Mladi snimatelj, inače pedagog po struci, Ivan Šipoš, kroz objektiv, ostvaruje svoje snove.

"Polako sam to sve pohvatao i počeo razmišljati da bih i ja mogao uložiti u opremu, no i dalje to nije bilo nešto za što sam mislio da ću se time baviti, odnosno da ću nekada od toga nešto i zaraditi ili da će me to toliko zanimati. I onda kao da se dogodio taj jedan klik gdje sam došao do određene faze gdje ja sam odlučujem što želim stvarati i na koji način se ja mogu izraziti preko svog snimanja, preko svojih video uradaka koje stvaram i to je to. Mislim da je od tada sve krenuo vrlo dobro za mene. Sad sam zadovoljan gdje jesam", govori nam Šipoš.

Što je još rekao za ekipu SBTV-a pogledajte u video prilogu SBTV-a.

Zadnje vijesti

Policija moli građane da ne dolaze prije početka radnog vremena po dokumente

Još dva restorana dobila standard Okusi graničarskog Posavlja

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

NAJČITANIJE DANAS

„Moje ljeto – nešto drugačije“

U Slavonskom Brodu više od 50 građana pristupilo besplatnom dermatološkom pregledu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu

Od Brođana najbolji rezultat imala Marina Nenadović