Predsjednici puna podrška iz HVIDRE!

Članovi brodsko-posavske HVIDRE dali su punu podršku Kolindi Grabar Kitarović za drugi predsjednički mandat!

Autor: Brodportal | Datum objave: 31.12.2019


 U Dom slavonskobrodske HVIDRE poslana je poruka optimizma i vjere u pobjedu kandidatkinje za Predsjednicu za koju su istaknuli da okuplja u hrvatskom zajedništvu.

“Kolinda Grabar Kitarović je simbol očuvanja naše državotvornosti, a tijekom svog mandata dokazala je što znači briga za svoj narod i hrvatske branitelje- zalagala se za zaštitu digniteta Domovinskog rata, za ispravljanje svih nepravdi u ostvarivanju braniteljskih prava, a zajedno s Vladom i Saborom založila se za povratak Dana državnosti na 30.svibanj i uvođenje novog blagdana Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje”, jučer su javno istaknuli članovi braniteljske populacije. 

“Ne želim vidjeti petokraku, ni Titovu bistu nigdje, a ponajmanje na Pantovčaku kod Predsjednika Republike Hrvatske! Aktualna Predsjednica ima moju podršku”, rekao je Mato Pudić, predsjednik HVIDRE Slavonski Brod.

“Kolinda Grabar Kitrović je moju podršku imala i prije, a pogotovo će ju imati sada nakon ovih orkestralnih napada! Predsjednica je konkretno za Slavonski Brod napravila- ona je riješila  Rafineriju s predsjednikom Rusije i to je njena najveća stvar koju je učinila u svom mandatu po pitanju Brođana”, istaknuo je Branko Cindrić, predsjednik Koordinacije Udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

“U svoje osobno ime lobirat ću kod članova Udruge kojoj sam predsjednik. Uvjeren sam da ako na taj način učini svaki predsjednik kod svojih braniteljskih udruga, naša će Predsjednica pobijediti u drugom krugu”, kazao je Vlatko Krznarić, predsjednik Udruge Policije Domovinskog rata BPŽ.

“U svoje ime i Udruga iz Bosanske Posavine, mogu reći da smo na prvim izborima bili otvoreno za Predsjednicu i nismo promijenili mišljenje ni sada! Podržavali smo i podržavat ćemo našu Predsjednicu, pobijedili smo i opet ćemo pobijediti”, istaknuo je Ivo Đogaš, pukovnik, ispred HVO-a.

“Ja sam svoj, ja sam Vaš, ja sam general hrvatskog naroda, običnog hrvatskog čovjeka i seljaka. Izađimo u nedjelju na izbore, izaberimo hrvatsku opciju, izaberimo sadašnju Predsjednicu i vrhovnu zapovjednicu! Izaberimo ono što je dobro, bolje i najbolje- dajmo joj još mandat pet godina! Domovini vjeran”, zaključio je Mladen Kruljac, general pukovnik, član Upravnog odbora Hrvatskog generalskog zbora.

Svoju zahvalnost za podršku istaknuo je i župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić koji je u duboko emotivnom govoru istaknuo koliko je Predsjednica uvijek uz branitelje te da mu je uvijek čast i ponos biti njezinim izaslanikom.

"Ona je mislima uvijek uz branitelje i uradit će uvijek što može za braniteljsku populaciju. Uvijek se suosjeća s obiteljima koji su izgubili svoje najmilije, Predsjednica iskreno ljudski tako misli. Neupitna je njena ljubav prema hrvatskoj Domovini”, istaknuo je Marušić.

U ime Izbornog stožera Predsjednice i Županijske organizacije HDZ-a Pero Ćosić se zahvalio na javnoj i snažnoj podršci i istaknuo: "U nedjelju glasajmo za Kolindu Grabar Kitarović- ženu koja dijeli sa svima nama osjećaj dužnosti i misije prave zaštite naših nacionalnih hrvatskih interesa. Naša djeca i unuci su Hrvatska već danas, a oni će biti Hrvatska i za 20 i za 50 godina kada mnogih od nas više neće biti. Svjesni smo da mi danas moramo dati sve od sebe da bi oni jednoga dana bili na razini zadatka čuvanja i izgrađivanja Hrvatske. Moramo im pokazati da se može bolje i zato u nedjelju podržimo Kolindu Grabar Kitarović!"

Zadnje vijesti

272 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, jedna osoba preminula

Obilježena 29. obljetnica Vojno-redarstvene operacija Maslenica '93

Muzeju Brodskog Posavlja vraćena vrijedna slika iz 1831. godine, najavljena i nova izložbena sezona

FOTO GALERIJA

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja