Predahni od shoppinga uz slasne Surfer zalogaje u City Colosseumu

Surfer, prvi hrvatski lanac fast-food restorana koji je inovativnim konceptom brze prehrane specijaliziran za proizvode od kvalitetnog mesa i povrća. Posebnom recepturom, biranim sastojcima, kvalitetnim i provjerenim dobavljačima Surfer garantira originalan i prepoznatljiv okus koji je privlačan i najzahtjevnijim gurmanima.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.10.2017


Ukoliko još niste, potražite Surfer fast – food restoran u prizemlju trgovačkog centra City Colosseum. Hrana pripremljena u Surferu sadrži visokokvalitetne namirnica koje su hrvatskog podrijetla. Uživanje u ukusnim zalogajima je još bolji uz ugodan ambijent koji Vas očekuje u Vašem Surferu. Surfer je uvijek dobro rješenje za provođenje ugodnog vremena u društvu dragih prijatelja ili obitelji nakon dobrog shoppinga u trgovačkom centru City Colosseum.

Dođite u Surfer i izaberite jedan od šest vrsta burgera: Bacon burger, BBQ burger, BBQ special burger, King burger, Chicken burger i Bleu burger. Ljubitelji tortilla sada su napokon došli na svoje jer ukusna i svježe pripremljena Crispy chicken tortilla čeka na Vas. Također svi ljubitelji nešto klasičnijih okusa mogu zatražiti hamburger, cheeseburger ili toast snack pack. Ukoliko volite lagane obroke potražite lagane i ukusne salate iz kojih izdvajamo Surfer salatu koja sadrži piletinu i svježe povrće ili vrtnu salatu pripremljenu isključivo sa svježim povrćem. Svoj izbor možete dodatno začiniti samostalnim odabirom jednog od deset različitih umaka koji će udovoljiti i najzahtjevnijem nepcu. Za desert odaberite između dvanaest različitih okusa sladoleda koje će te dodatno obogatiti odabirom preljeva. Vidimo se u Surferu u prizemlju trgovačkog centra City Colosseum Slavonski Brod. Surfer donosi akcijsku poslasticu 06.10. i 07.10.2017.:

KING MENU (king burger + krumpirići + sok po izboru + umak) 

Akcijska cijena 29,00 kn* (redovna cijena 34,00kn)

*Akcija vrijedi samo u Surfer fast – food restoranu u City Colosseumu 06.10. i  07.10.2017.

Povjeri nove jesenke kolekcije u najdražem trgovačkom centru City Colosseum i otkrij koji modni trendovi Vas očekuju nadolazećih hladnih dana. Predah i odmor od shoppinga potraži u Surferu uz odličnu akciju i slasne zalogaje. Vidimo se u City Colosseumu. 

 

Zadnje vijesti

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Prevaren prilikom prodaje ruksaka

VIJESTI

Manje oružja, manje tragedija

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Pogled iza kamere na snimanju spota Mateja Matijevića za srpske zvijezde u Beogradu

FOTO GALERIJA

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji