Pred malonogometašima Broda 035 najvažnija utakmica sezone

Ekipa trenera Ćorluke gostuje u 19. kolu Prve lige u Sesvetama kod Alumnusa. Finalist Kupa oduševio je sve svojom igrom prošlog vikenda u dvorani Vijuš kada su prvo u polufinalu s 3:2 pobijedili aktualne prvake Novo vrijeme iz Makarske, da bi u finalu sa 7:6 poraženi od Gimka Uspinjače iz Zagreba. Trener Ungarov cijeli ovaj tjedan pripremao je momčad za Brod 035 nad kojim imaju 5 bodova prednosti.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 23.03.2019
Pred malonogometašima Broda 035 najvažnija utakmica sezone


U prvom dijelu sezone u dvorani Brod je bilo čak 10:5 za sastav trenera Ćorluke, dok je u toj utakmicu sjajno odigrao Dražen Čavar koji je postigao 6 golova. Kroz 2 dana kupa Brođani su vidjeli kvalitete, ali i slabosti Alumnusa protiv kojeg moraju osvojiti 3 boda kako bi ostali u igri za ostankom u ligi.

U toj spomenutoj prvoj utakmici momčad iz Sesveta nastupila je bez nekolicine danas standardnih i najboljih igrača. Tako u dvorani Brod nije bilo odličnog vratara Marija Modrušana, pa Darija Markića, Filipa Pezelja i Nikole Perkovića. Svi oni uz prvog klupskog strijelca Antu Matana danas čine udarnu postavu Alumnusa, dok je prema svemu ekipa iz Sesveta favorit u susretu s Brodom 035.

Za trenera Brođana Ivicu Ćorluku olakotna okolnost je ta što se utakmica igra u nedjelju zbog velikog nogometa koji je većinom subotom tako da će imati solidan igrački kadar. Sigurno zbog crvenih kartona koje su dobili protiv Jesenja sutra u Sesvetama protiv Alumnusa neće igrati Igor Mirković i Ivan Ivanagić.

U slučaju sutrašnje pobjede Broda 035 u Sesvetama ili čak boda oni bi se 3. kola prije kraja približili Alumnusu na 2 ili 4 boda koji do kraja ima jako težak raspored. S druge strane Brođani nakon Alumnusa u naredna 2. kola imaju dvije utakmice za redom kod kuće protiv splitskog Universitasa i Crnice iz Šibenika s kojima bi mogli riješiti pitanje ostanka u ligi, ali samo u slučaju dobrog rezultata sutra u Sesvetama.

Zadnje vijesti

Raspored misa na svetkovinu Uskrsa

Ivan, Josip i Kasijan na ''Virovitičkoj klavirijadi''

Brodske košarkašice odigrale prijateljske utakmice s gošćama iz Kine

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa