Prebrzo ušao u raskrižje pa završio u kanalu

U prometnoj nesreći, koja se dogodila danas, u 8.45 minuta, u Prvči, teško je ozlijeđena jedna osoba, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.10.2021
Prebrzo ušao u raskrižje pa završio u kanalu


 Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 33-godišnjak upravljao osobnim automobilom, kojim je zbog neprilagođene brzine u kočenju ušao u raskrižje, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio s kolnika u kanal. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnja suvozačica, dok je 33-godišnjak lakše ozlijeđen i nakon pružene liječničke pomoći u bolnici u Novoj Gradiški pušten kući. Policijski službenici protiv 33-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

PROMETNA NESREĆA U RUŠČICI

U Ruščići, u 8.50 minuta, danas (30. listopada), dogodila se prometna nesreća s jednom teško ozlijeđenom osobom. Policijskim očevidom je utvrđeno, da je 22-godišnjak upravljajući osobnim automobilom započeo skretanje ulijevo ne propustivši osobni automobil iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 56-godišnjak. U izbjegavanju prometne nesreće, 56-godišnjak (nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom) je zakočio pomaknuvši automobil  udesno, kojom prilikom je sletio s kolnika u kanal, udarivši u betonski rub kolnog ulaza. U prometnoj nesreći 56-godišnjak je teško ozlijeđen, te mu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 22-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, a protiv 56-godišnjaka obavijest o počinjenom prekršaju zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Zadnje vijesti

152 novooboljele osobe od Covid-19 u proteklih 24 sata, 2 osobe preminule

Nadbiskup Tomo Vukšić predvodio misno slavlje 179. obljetnice rođenja Sluge Božjega Josipa Stadlera

Juniori i kadeti Broda vrlo dobri u prvom dijelu sezone

NAJČITANIJE DANAS

PRIPREME ZA KAPTOLAČKI FESTIVAL

Pristižu nove pjesme za Zlatni glas Zlatne doline 2022.

FOTO GALERIJA

Nadbiskup Tomo Vukšić predvodio misno slavlje 179. obljetnice rođenja Sluge Božjega Josipa Stadlera

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Otvorena izložba „Kronika hrvatske gluposti“ Nika Titanika

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj