Požuri i rezerviraj svoje mjesto - Spartan treninzi otvaraju jesenske upise na grupne treninge!

Krajem ljeta započinje sezona povratka u dvoranu i treninga! Kako započeti s vježbom i NASTAVITI s vježbom? 

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.08.2020


 Tako da se odlučite na vrstu vježbi koja će vam biti zanimljiva, a ne onu koja će vam od prvog dana biti kao propisana kazna. I tu dolazimo do popularnog Spartan treninga.  Ako je tako, sada je vrijeme pridružiti timu predanih Spartanaca predvođenih Tomislavom Siserom, trenerom koji će se pobrinuti za to da uz zahtjevan trening, razrađen plan prehrane, ali i odlično društvo učinite nešto za sebe i pokušate ostvariti taj plan.

Upišite se već danas jer Spartan treninzi su za nove članove pripremili sasvim drugačiji program, nešto potpuno novo i prilagođeno raznim potrebama, a osnovna je „isklesati tijelo“. U novu grupu, popularno zvanu „Start out“, otvoren je upis za sve nove članove Spartana. Upisi su započeli 19.8.2020. i traju do popunjenja grupe. Osim „Start out“ programa, Spartan ima i „Bodyweight“ program u koji se mogu upisati svi oni koji su unazad 6-12 mjeseci vježbali barem 3 puta tjedno nešto slično. Preostali programi Spartan i SpartanLIFT su za postojeće članove ili napredne vježbače koji se redovno bave fitnessom. U ponudi imamo i program Joga&Pilates za one koji žele malo opušteniji relaksirajući tempo.

 

„Spartan treninzi by Tomislav Siser“ se zasnivaju na vježbama iz različitih programa, poput insanityja, crosfita, kettlebella, pilatesa, aerobika, TRX-a i mnogih drugih., tako da Spartan članovi nikada nisu imali isti trening. Različiti programi prilagođeni su različitim željama tako da se dolaska ne moraju ustručavati niti uspavane kućanice niti bivši ‘sportski tipovi’. Spartan treninzi daju vam mogućnost besplatnog dolaska na prvi trening kako biste bili u mogućnosti samo procijeniti jeste li izabrali dobru aktivnost za sebe. Iako su rijetki koji su došli, a zatim - odustali. Jer osim raznolikog programa, ljude na ostanak navedu upravo drugi ljudi. Pozitiva, osjećaj prihvaćanja, zajedništva i pucanja od smijeha kada je najteže.

Tomislav Siser, sa svojim Spartan treninzima, već je promijenio život tolikima oko sebe. Konstantno se oslanja na svoj dobro uigrani tim koji prilagođava grupe različitim profilima ljudi, a zatim ih uspješno prati i na putu zdrave prehrane. Čovjek koji je postao sinonim za CrossFit treninge u Slavonskom Brodu, vodi najveći centar grupnih treninga na Koloniji, na adresi Mate Ujevića 18. 

Učinite napokon uslugu sami sebi, tijelo će vam biti zahvalno. Priključite se Tomislavu Siseru i njegovom timu stručnih trenera koji startaju s novom sezonom 7. rujna i rado će vas uvesti u jedan od navedenih programa i pokazati vam kako preko noći postati zdrav i aktivan, a ‘tijelo za plažu’ doći će samo od sebe. Stoga im se slobodno javite na niže navedene kontakte jer su upisi započeli:

Facebook https://www.facebook.com/spartantomislavsiser/

Email udrugakolos.sb@gmail.com 

Mob. 095/8599-359

Dođite, probajte i - ostanite! 

Kako to izgleda na Spartan treninzima: 

Zadnje vijesti

Vanesa brončana na Europskom prvenstvu

Udruga Marsonia Zagreb okuplja sve zagrebačke Brođane na jednome mjestu

48 novooboljelih osoba od Covid-19 u proteklih 24 sata

FOTO GALERIJA

Obilježena 30. obljetnica pogibije pripadnika 105. bjelovarske brigade

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje