Povratak Lipovca u nacionalni dres

Jedan od najuspješnijih hrvatskih kajakaša, Marin Lipovac (22 godine) izborio je nastup za U-23 reprezentaciju Hrvatske koja će u vikendu koji je pred nama nastupiti na jakoj međunarodnoj regati u Italiji (Auronzzo). Inače ovo je natjecanje izuzetno kvalitetno te na njemu ovisno o sezoni nastupi i do 60 ekipa te više od 500 kajakaša!

Autor: bportal | Datum objave: 30.06.2016
 Marin Lipovac zaposlen je u policijskoj postaji u Metkoviću gdje uz svakodnevan posao odrađuje i dva do tri treninga na dan na rijeci Neretvi. Svakako ovom prilikom moramo zahvaliti i načelniku policijske postaje gospodinu Draganu Sršenu i zamjeniku gospodinu Zlatku Bubalu što pokazuju volju i razumijevanje prema ovom vrhunskom sportašu i od sada novom hrvatskom reprezentativcu. Ujedno se nadamo da će i čelni ljudi MUP-a prepoznati Marinove kvalitete i potencijal. Marin je 2014. godine proglašen najuspješnijim sportašem grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, višestruki je prvak Hrvatske i kategorizirani je sportaš od strane Hrvatskog olimpijskog odbora - vrhunski sportaš.

U Italiju su otputovali: Marin Lipovac (Olimpik), Antun Novaković (Olimpik), Brigita Bakić (Olimpik), Anamaria Govorčinović (Matija Ljubek), Jakov Radošević (Matija Ljubek), Štefo Lutz (Matija Ljubek), Vanesa Tot (Marsonia) i Frane Buljan (Jarun). Trener je Aleksandar Knežević (Matija Ljubek).

Naravno da će sve oči biti usmjerene prema najboljem hrvatskom kajakašu, prošlogodišnjem prvaku europe Antunu Novakoviću. Vjerujemo kako će u naš grad pristići još koja medalja, ovoga puta iz Italije.

Utrke počinju sutra (petak), a traju sve do nedjelje. Rezultate možete pratiti na stranicama Talijanskog kajakaškog saveza F.I.C.K. kayak canoe - risultati online.

Svim našim predstavnicima želimo puno sreće i uspjeha!

 

Zadnje vijesti

Hrvatskoj 10 milijardi eura iz europskih sredstava za gospodarski oporavak, još najmanje toliko i za sedmogodišnji proračun

Slavonskobrodski maturanti ponovo pokazali da su najbolji

Nakon 19 godina obilježavanje Dana državnosti ponovno 30. svibnja, povijesnog dana prisjetio se i županijski HDZ

VIJESTI

Plenković za Dnevnik HTV-a

Hrvatskoj 10 milijardi eura iz europskih sredstava za gospodarski oporavak, još najmanje toliko i za sedmogodišnji proračun

FOTO GALERIJA

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić

Otvorena izložba „Izbor radova iz kabineta akvarela Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda“