Potpisani ugovori za financiranje programa i projekata udruga iz područja zdravstva i socijalne skrbi

U Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije svečano su danas potpisani Ugovori o odobrenim sredstvima za financiranje programa i projekata udruga koji su od interesa za Brodsko-posavsku županiju iz djelokruga Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb u 2019. godini.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.07.2019


 Novčana sredstva za projekte i programe raspoređena su pojedinačno po korisnicima, za namjenu  i sufinanciranje odabranih  programa i projekata.  Sredstva u ukupnom iznosu 300.000,00 kn dodijeljena  su za programe 18 udruga proisteklih iz Domovinskog  rata.  Za 16 programa udruga iz područja zdravstva i socijalne skrbi od općeg dobra predviđeno je u proračunu 90.000,00 kn, za sedam programa umirovljeničkih udruga osigurano je 180.000,00 kn, a za program savjetovališta i skloništa za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja udruge „Brod"-grupe za ženska ljudska prava predviđen je iznos   186.273,00 kn.

Čestitajući svim potpisnicima ugovora na kvalitetnim programima i projektima provedbom kojih uvelike unapređuju kvalitetu života u svojoj sredini i skrbe o korisnicima svojih usluga, župan Danijel Marušić i zamjenik Damir Mirković izrazili su i zadovoljstvo radom brojnih udruga, te naglasili kako će Brodsko-posavska županija i ubuduće pratiti sve kvalitetne programe koji u svome fokusu imaju ranjive i marginalizirane skupine, te su usmjereni njihovu boljitku.

Zadnje vijesti

Organizacija jednosmjenske nastave na području grada Slavonskog Broda

Sezona kupanja na brodskom Poloju u punom jeku

Dermatolozi upozoravaju: sunce je korisno, no i opasno

FOTO GALERIJA

20. smotra folklora ""Vidit će se na Sv. Iliju, koja cura ima đuvegiju"

Gastro večeri u Batrini ponovo privukle brojne posjetitelje

Partibrejkersi i Letu štuke razvalili Rock Starce

Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja