Potpisan ugovor za energetsku obnovu Osnovne škole “Mato Lovrak” Nova Gradiška

Energetsku obnovu očekuju i nastavnici i učenici Osnovne škole Mato Lovrak u Novoj Gradiški. Ugovor o izvođenju radova potpisan je s izvoditeljem radova, tvrtkom Dynamix iz Slavonskog Broda. Radit će se nova fasada, nova stolarija i krovište., a vrijednost investicije je 3, 4 milijuna kuna, očekuje se ušteda troškova energije od oko 60 posto.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 20.06.2018


 "Puno će to značiti za našu školu, koju pohađa 650 učenika plus još stotinjak njih u glazbenom odjelu. Kad nam se obnovi stolarija i fasada, uštedjet ćemo sigurno oko 60 posto troškova na režije, a i u školi će biti puno ugodnije boraviti, kako ljeti tako i zimi", istaknula je ravnateljica škole Vesna Lončar Cindrić.

Očekuje se da će radovi na obnovi trajati oko 4 mjeseca, pa iako će obuhvatiti i početak nove školske godine, građevinski zahvati neće ugrožavati sigurnost učenika, jer će se primijeniti najsuvremeniji zakonom propisani postupci zaštite i sigurnosti na radu.

U ime Brodsko-posavske županije ugovore o početku radova energetske obnove potpisao je župan Danijel Marušić koji je s velikim zadovoljstvom pozdravio još jedan projekt koji će se provoditi na području Brodsko posavske županije, odnosno Nove Gradiške. "Drago mi je što energetski obnavljamo i ovu osnovnu školu, jer joj je obnova doista i potrebna. Između ostalog, drago mi je što su izvođači radova naša domaća poduzeća”.
 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Za Rekord Tim 3 domaće pobjede

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

Beauty lounge RITUAL by Marko Zirdum pretvara snove o sjajnoj i njegovanoj kosi u stvarnost

NAJČITANIJE DANAS

Zabava Udruge "Prsten"

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

FOTO GALERIJA

Veleučilište u Slavonskom Brodu potpisalo ugovore o stipendiranju s osam studenata

U tijeku radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

Obilježena 84. obljetnica stradanja Vrbsko-ruščičkih žrtava

Pljeskom ispraćeni mladi Brođani, Zagrepčani i Zadrani

Trešnjevka prejaka za Brod na Savi