Potpisan sporazum o trajnom sufinanciranju KPA Marsonia

Brodsko-posavska županija u sklopu Stožera civilne zaštite posebnu pozornost pridaje aktivnostima KPA „Marsonia“ i njihovim potrebama s obzirom na njihovu angažiranost u mnogim kriznim situacijama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.12.2019


 Vodeći se tim razmišljanjem, Brodsko-posavska županija u 2019. godini nekoliko puta pomagala je rad ovoga Kluba. Za pomoć pri kupnji (nabavki) vozila za prijevoz osoba i opreme, Brodsko-posavska županija donirala je iznos od 20.000 kuna u veljači 2019. godine, a u listopadu iste godine pomogla je i pri nabavci 2 stambena kontejnera.

Za pomoć pri otplati (nabavki) vozila za prijevoz osoba i opreme, Brodsko-posavska županija donirala je 17. prosinca 2019 KPA „Marsonia“ 20.000 kuna, a istog datuma dogovorno je i sklapanje Sporazuma o trajnom sufinanciranju KPA "Marsonia" u iznosu od 20.000,00 kuna godišnje. Svečano potpisivanje Sporazuma održano je danas, 30. prosinca 2019. uz nazočnost zamjenika župana Stjepana Bošnjakovića, predsjednika KPA „Marsonia“ Roberta Kalanja te tajnika Udruge Delibora Jakičića. Valja istaknuti da je za kapitalne projekte i opremu KPA „Marsonia“ za 2020. godinu u proračunskim sredstvima Brodsko-posavske županije planirano daljnjih 35.000 kuna.

Zadnje vijesti

Vinogorac želi u Međužupanijsku nogometnu ligu Brod/Požega

U Brodu otvorena kazališna i koncertna dvorana

Vanesa Tot u novom spotu Dine Jelusića

VIJESTI

VIDEO

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

FOTO GALERIJA

Nadbiskup Tomo Vukšić predvodio misno slavlje 179. obljetnice rođenja Sluge Božjega Josipa Stadlera

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Otvorena izložba „Kronika hrvatske gluposti“ Nika Titanika

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj