Potpisan sporazum o trajnom sufinanciranju KPA Marsonia

Brodsko-posavska županija u sklopu Stožera civilne zaštite posebnu pozornost pridaje aktivnostima KPA „Marsonia“ i njihovim potrebama s obzirom na njihovu angažiranost u mnogim kriznim situacijama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.12.2019


 Vodeći se tim razmišljanjem, Brodsko-posavska županija u 2019. godini nekoliko puta pomagala je rad ovoga Kluba. Za pomoć pri kupnji (nabavki) vozila za prijevoz osoba i opreme, Brodsko-posavska županija donirala je iznos od 20.000 kuna u veljači 2019. godine, a u listopadu iste godine pomogla je i pri nabavci 2 stambena kontejnera.

Za pomoć pri otplati (nabavki) vozila za prijevoz osoba i opreme, Brodsko-posavska županija donirala je 17. prosinca 2019 KPA „Marsonia“ 20.000 kuna, a istog datuma dogovorno je i sklapanje Sporazuma o trajnom sufinanciranju KPA "Marsonia" u iznosu od 20.000,00 kuna godišnje. Svečano potpisivanje Sporazuma održano je danas, 30. prosinca 2019. uz nazočnost zamjenika župana Stjepana Bošnjakovića, predsjednika KPA „Marsonia“ Roberta Kalanja te tajnika Udruge Delibora Jakičića. Valja istaknuti da je za kapitalne projekte i opremu KPA „Marsonia“ za 2020. godinu u proračunskim sredstvima Brodsko-posavske županije planirano daljnjih 35.000 kuna.

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta