Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

U prostorijama Muzeja Brodskog Posavlja u Slavonskom Brodu potpisan je okvirni sporazum za rekonstrukciju i dogradnju Muzeja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.06.2020
Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja
 Na ovom projektu sudjeluju Brodsko-posavska županija kao osnivač, Muzej Brodskog Posavlja te izvoditelji radova - zajednica ponuditelja - Vukojević Gradnja i Promet građenje d.o.o. iz Požege. Vrijednost ugovorenih radova je 7.775 910 kn, bez PDV-a odnosno 9.719. 887, 91 kn  s PDV-om.

Okvrirni sporazum sklopljen je na 3 godina kada se očekuje i završetak radova na rekonstrukciji i dogradnji Muzeja čime bi se završili infrastrukturni raovi i krenulo u realizaciju opremmanja stalnog postava Muzeja Brodskog Posavlja. Muzej je sastavni je dio regionalnog razvojnog projekta Slavonija Baranja i Srijem koji će biti u funkciji kulturne i turističke ponude za što se očekuje potpisivanje ugovora krajem srpnja ove godine. U ime Muzeja Sporazum je potpisao ravnatelj Hrvoje Špicer te župan Danijel Marušiću ime osnivača.

Također, danas je u Uredu župana potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Muzeja Brodskog Posavlja između župana Danijela Marušića u ime osnivača te predsjednika hrvatskih sindikata zaposlenih u kulturi Domagoja Rebića. Potpisivanuju ugovora nazočili su predstavnici pregovaračkog tima Muzeja i članovi pregovaračkog tima osnivača odnosno Brodsko-posavske županije.

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Preminuo Vinko Kuzmić, izgubio bitku s teškom bolešću

Brođani na svečanom obilježavanju 25. obljetnice VRO Oluja u Kninu

Filip Bungić novoj napadačko pojačanje Marsonije

FOTO GALERIJA

Slavonac iz Bukovlja pobjednik Memorijalnog turnira NK Budainka Kolonija

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Kadeti Oriolika drugi, a juniori treći na Prvenstvu Hrvatske

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu