Posvađali se i potukli u kafiću

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška proveli su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg sumnjiče za počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Autor: bportal | Datum objave: 09.11.2016


Naime, policija je pritom utvrdila da je dana 1. studenoga, oko 2.40 minuta, na području općine Nova Gradiška, bez posebnog povoda, u i ispred ugostiteljskog objekta došlo do remećenja javnog reda i mira između 20-godišnjaka i 33-godišnjaka, koji su se posvađali i potukli. Obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti sa remećenjem javnog reda i mira, policijski službenici su ih obojicu doveli i zadržali u policiji do otriježnjenja. Nadalje je utvrđeno da je 22-godišnjak, pritom oštetio osobni automobil, vlasništvo 33-godišnjaka, koji je bio parkiran u blizini ugostiteljskog objekta.

Policija protiv 22-godišnjaka podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, a protiv 20-godišnjaka i 33-godišnjaka prekršajne prijave prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Zadnje vijesti

Za mlade poljoprivrednike i mala gospodarstva – novi rokovi za prijave

U Bukovlju ocijenjena najbolja mlada vina

Sapci jesenski prvaci 2. ŽNL – skupine A

FOTO GALERIJA

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu

Najmlađi građani dočekali Novu godinu uz Djeda Božićnjaka i vatromet