Postani i ti dio lijepe vaterpolske priče

VK i ŽVK Marsonia upisuju nove članove u školu vaterpola. Pozivaju se djevojčice i dječaci rođeni 2007, 2008. godine i mlađi da nam se pridruže u najtrofejnijem momčadskom sportu u Hrvatskoj.

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.04.2019
Postani i ti dio lijepe vaterpolske priče


Prva dva mjeseca su GRATIS ZA SVE NOVE ČLANOVE. Upisi su svakodnevno na bazenima Slavonski Brod od 10:00 do 13:00 sati i od 17:00 do 20:00 sati. Informacije se mogu dobiti na e-mailove: vk.marsonia@gmail.com ili na zvk.marsonia@gmail.com kao i na web, facebook ili instagram stranicama klubova.

ŽVK Marsonia se natječe u 1. Hrvatskoj vaterpolskoj ligi za seniorke, dok je VK Marsonia ove godine u kvalifikacijama za prvenstvo Hrvatske u podskupini Slavonija osvojio tri prva mjesta u kategorijama: nade, kadeti i mlađim juniori.

Sljedeći tjedan dva mlada vaterpolista VK Marsonia idu na kamp HVS-a u Šibenik, dok jedna vaterpolistkinja ŽVK Marsonia odlazi na pripreme U-15 reprezentacije u Makarsku i na turnir u Mađarsku.

Postanite i vi dio ove lijepe vaterpolske priče u Slavonskom Brodu, čekamo vas.

Zadnje vijesti

Devetu godinu za redom u Trnjanima manifestacija "Obnavljamo baštinu – revija rekonstruiranih i restauriranih narodnih nošnji"

VIJESTI

KUD „Lovor“

Devetu godinu za redom u Trnjanima manifestacija "Obnavljamo baštinu – revija rekonstruiranih i restauriranih narodnih nošnji"

FOTO GALERIJA

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...

U Bruxellesu otvoreno Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema