Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

"Kada te isprose" - naziv je trećeg singla brodskog tamburaškog sastava Behar koji je napisao i uglazbio jedan od najpopularnijih autora u Hrvatskoj i regiji, Mirko Šenkovski Geronimo. Objavom trećeg singla u izdanju Croatia Records-a, Tamburaški sastav Behar samouvjereno korača prema svom konačnom cilju – albumu!

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 17.06.2019
Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'


 „Nakon plesnih i razigranih pjesama 'Ludnica' i 'Natenane', koje je publika odlično prihvatila, odlučili smo nastaviti s radom te snimiti nešto potpuno drugačije. Pjesma 'Kada te isprose' - ljubavna je balada koja krije jako tužnu priču o nesretnoj ljubavi i prekršenim obećanjima. Autor teksta i glazbe je naš prijatelj, renomirani kompozitor i tekstopisac Mirko Šenkovski Geronimo. Za aranžman pjesme zaslužan je Zvjezdan Marjanović, dok su miks i master odradili Zvjezdan Marjanović i Ante Akrap iz požeškog studia 'Hard Work'", kazao nam je Marko Čosić, član TS Behar i dodaje: "pjesma nam se svidjela u trenutku kada smo je prvi put čuli"

A pjesma govori o svevremenskoj temi izgubljene ljubavi. Dečki iz Behara nadaju se će publika prepoznati njihov  trud te da će im svidjeti ova priča Videospot za novu pjesmu snimljen je pod okriljem Produkcije Nova iz Đakova s kojom Behar nastavlja uspješnu suradnju nakon videospota za pjesmu 'Natenane'. U videospotu 'Kada te isprose' pojavljuju se članovi sastava te glumci Zdravko Šinjori i Laura Benačić. Kadrovi videospota su snimljeni u Kazališno koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu i na Pikovom Stanu kod Vinkovaca.

„Jako smo zadovoljni videospotom koji je nešto drugačiji od prethodnih. Mislimo da je Mario Šulina iz Produkcije Nova odradio odličan posao te da je uspio dočarati tužnu i melankoličnu atmosferu koja savršeno odgovara ovoj pjesmi“ ističe Marko Čosić.  

Poslušajte kako zvuči 'Kada te isprose', Tamburaškog sastava Behar...
 

Zadnje vijesti

Organizacija jednosmjenske nastave na području grada Slavonskog Broda

Sezona kupanja na brodskom Poloju u punom jeku

Dermatolozi upozoravaju: sunce je korisno, no i opasno

FOTO GALERIJA

20. smotra folklora ""Vidit će se na Sv. Iliju, koja cura ima đuvegiju"

Gastro večeri u Batrini ponovo privukle brojne posjetitelje

Partibrejkersi i Letu štuke razvalili Rock Starce

Marsonia u Oprisavcima sa Zadrugarom odigrala 1:1

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja