Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

"Kada te isprose" - naziv je trećeg singla brodskog tamburaškog sastava Behar koji je napisao i uglazbio jedan od najpopularnijih autora u Hrvatskoj i regiji, Mirko Šenkovski Geronimo. Objavom trećeg singla u izdanju Croatia Records-a, Tamburaški sastav Behar samouvjereno korača prema svom konačnom cilju – albumu!

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 17.06.2019
Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'
 „Nakon plesnih i razigranih pjesama 'Ludnica' i 'Natenane', koje je publika odlično prihvatila, odlučili smo nastaviti s radom te snimiti nešto potpuno drugačije. Pjesma 'Kada te isprose' - ljubavna je balada koja krije jako tužnu priču o nesretnoj ljubavi i prekršenim obećanjima. Autor teksta i glazbe je naš prijatelj, renomirani kompozitor i tekstopisac Mirko Šenkovski Geronimo. Za aranžman pjesme zaslužan je Zvjezdan Marjanović, dok su miks i master odradili Zvjezdan Marjanović i Ante Akrap iz požeškog studia 'Hard Work'", kazao nam je Marko Čosić, član TS Behar i dodaje: "pjesma nam se svidjela u trenutku kada smo je prvi put čuli"

A pjesma govori o svevremenskoj temi izgubljene ljubavi. Dečki iz Behara nadaju se će publika prepoznati njihov  trud te da će im svidjeti ova priča Videospot za novu pjesmu snimljen je pod okriljem Produkcije Nova iz Đakova s kojom Behar nastavlja uspješnu suradnju nakon videospota za pjesmu 'Natenane'. U videospotu 'Kada te isprose' pojavljuju se članovi sastava te glumci Zdravko Šinjori i Laura Benačić. Kadrovi videospota su snimljeni u Kazališno koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu i na Pikovom Stanu kod Vinkovaca.

„Jako smo zadovoljni videospotom koji je nešto drugačiji od prethodnih. Mislimo da je Mario Šulina iz Produkcije Nova odradio odličan posao te da je uspio dočarati tužnu i melankoličnu atmosferu koja savršeno odgovara ovoj pjesmi“ ističe Marko Čosić.  

Poslušajte kako zvuči 'Kada te isprose', Tamburaškog sastava Behar...
 

Zadnje vijesti

Četiri nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji, pada broj osoba u samoizolaciji

Hrvatska osvaja srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji

Udahni, okusi, doživi vina Brodsko-posavske županije

SPORT

Dobra vijest

Ministarstvo hrvatskih branitelja podržava šahiste, donirani šahovski kompleti

NAJČITANIJE DANAS

Zbog epidemije

Ovogodišnji "Slavonija fest CMC 200" odgađa se do daljnjega, izgledno i otkazivanje

FOTO GALERIJA

Najbolji kafić Soho, restorani Grozd i Eden te konobar iz Savusa

Proslavljena 6. obljetnica postava Stope svetog Martina u Lovčiću

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"