Posjet izaslanstva Grada Celja

Izaslanstvo Grada Celja (Mestna občina Celje) na čelu s gradonačelnikom (županom) gospodinom Bojanom Šrotom jučer i danas bili su u službenoj posjeti Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.11.2021
Posjet izaslanstva Grada Celja


 Uz gradonačelnika Celja, u Slavonski Brod pristigli su Breda Arnšek, zamjenica gradonačelnika, Ingrid Mastnak, direktorica općinske uprave, Polona Ocvirk, voditeljica Odjela za društvene djelatnosti, Tjaša Podergajs, voditeljica Odjela za opće poslove, Dušan Slapnik, voditelj Odjela za okoliš i komunalni sustav, Zdenko Lesjak, voditelj inspektorata i redarstva i Srečko Erjavec, gradski vijećnik i predsjednik Komisije za međunarodne odnose.

Gradonačelnik Mirko Duspara upoznao je izaslanstvo Celja s projektima koje Grad Slavonski Brod trenutno provodi te s projektima koji su već realizirani. Gosti iz Celja su tako obišli prostor Tvrđave Brod i prostor Kuće tambure, zgradu za kajak-kanu klubove, Gradske bazene, Sportsko-rekreacijski centar Klasije, novoizgrađeni poduzetnički inkubator, autobusni kolodvor, gradsku tržnicu, a obišli su i naselje za mlade, odnosno gradska zemljišta na kojemu su mlade obitelji ostvarile pravo građenja obiteljske kuće kao i zgrade sa stanovima za mlade obitelji. Izaslanstvo grada Celja (Mestne občine Celje) izrazilo je oduševljenje viđenim, a na osobit su način pohvalili demografske mjere koje Grad Slavonski Brod provodi od 2017. godine. Službena posjeta i susret završili su razmjenom iskustva i dobrih praksi te projekata koje u svojim sredinama provode Grad Slavonski Brod i Celje.

Zadnje vijesti

263 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Ne sjedajte za upravljač vozila ukoliko ste konzumirali alkohol!

Uhvaćen 18-godišnji počinitelj kaznenih djela teške krađe

FOTO GALERIJA

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu