Porazi rukometaša i rukometašica kao i odbojkašica

Rukometaši Broda u posljednjem 9. kolu u prvom dijelu prvenstva Druge lige – istok poraženi su s 28:23 u Županijskom derbiju u Novoj Gradiški od istoimene domaće ekipe.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.12.2018
Porazi rukometaša i rukometašica kao i odbojkašica


 Potajno su Brođani priželjkivali nastavak pozitivnog niza koji se nije dogodio, dok su doživjeli 4 poraz za plasman na 4. mjesto. S druge strane rukometaši Nove Gradiške došli su do svoje druge pobjede i plasmana na 8. mjesto od 10 klubova. Ponovno je u sastavu rukometaša Broda najučinkovitiji bio Josip Sarić koji je postigao 7 golova, ali mu se ostali suigrači nisu pridružili.

Uspješne na gostovanju nisu bile niti rukometašice Broda koje su u Đurđevcu s 28:24 u pretposljednjem 10. kolu Druge lige – sjever poražene od istoimene domaće ekipe. Za rukometašice Đurđevca ovo je bila 6. pobjeda za plasman na 6.- mjesto, dok su Brođanke doživjele i 8. uzastopni poraz nakon što su prvenstvo krenule s dvije pobjede. 

Odbojkašice Posavine Brod u 6. kolu Prve B lige – istok poražene su s 3:0 na gostovanju od druge ekipe Osijeka koja je po setovima imala: 25:8, 27:25 i 25:13. Osječanke su vodeća ekipa u natjecanju koja je i dalje bez poraza, dok su im Brođanke otpor pružile sam u drugom setu. 

U osječkom predgrađu Višnjevcu igrale su odbojkašice Kolonije koje su 6. kolu Prve B lige – istok s 3:1 poražene od domaćeg Ferivi Višnjevca. Dobile su domaće prva 2 seta s 25:8 i 25:20, da bi treći set pripao mladoj ekipi Kolonije s 25:19. Međutim, igračice trenera Lubine nisu u 4. setu uspjele izboriti peti te su u njemu poražene s 25:16. 

Također u Osijeku igrale su i odbojkašice Slavonskog Broda koje su u 7. kolu Druge lige – istok zabilježile 3:0 pobjedu nad domaćom Agrotehnikom. Za ekipu trenerice Snježane Cindrić ovo je druga pobjeda u sezoni, dok imaju 3 poraza te se nalaze u sredini prvenstvene ljestvice. U Osijeku su Brođanke po setovima imale: 25:17, 25:21 i 25:18, dok će u slijedećem kolu na domaćem terenu ugostiti vodeći Čepin.

Zadnje vijesti

Vinari Brodsko-posavske županije uspješno se predstavili u Splitu

Hrvatska u članstvu Ujedinjenih naroda

Zbog norijade sutra će biti zatvoren promet u pojedinim gradskim ulicama

FOTO GALERIJA

Otvorena izložba fotografija zaštićenih područja Brodsko-posavske županije

Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Dalija Orešković u Slavonskom Brodu predstavila program START-a: Zalažemo se za uvođenje europske minimalne plaće

Održan središnji dio programa povodom obilježavanja Dana grada