Poraz Tigrića od Belišća

Škola košarke Tigrići već se 8 godina natječe u ligama pretkadeta Slavonije i Baranje. Kroz školu koju je 2010. godine pokrenuo Bruno Štefanek do sada je prošlo niz igrača koji kasnije prelaze u kadete u jedan od 2 slavonskobrodska kluba.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 15.12.2018


U natjecanju je ukupno 13 klubova koji su podijeljeni u dvije skupine. Tigrići se nalaze u skupini A u kojoj je 6 klubova, dok su s njima u konkurenciji: KA Osijek, Vinkovci i Požega, a svije ekipe igraju igraju izvan konkurencije, a to su Belišće i Beli Manastir. Kako je ova liga za igrače koji su rođeni 2004. godine i mlađi, Belišće i Beli Manastir u svom sastavu imaju nekoliko igrača koji su stariji odnosno 2003. godište. Stoga ne čudi poraz Tigrića od Belišća s 82:49.

Imali su gosti čak 5 igrača koji su postigli dvoznamenkasti broj koševa, dok su Tigrići svi 2005. godište i mlađi. Kako su u Belišću stariji i do dvije godine u ovom uzrastu to je ogromna razlika. Još su se mladi igrači trenera Štefaneka dobro držali u prvoj četvrtini nakon koje je bilo 25:19 za goste. Do poluvremena je osjetno fizički jača protivnička momčad podebljala razliku na 41:27, a do kraja je prednost rasla do konačnih 82:49. Tigrićima se ovaj poraz i tako ne računa u tablicu s klubovima u konkurenciji.

Upravo je Fabijan  Pitlović uz Mateja Čaldarevića bio najučinkovitiji igrač u svojoj momčadi. Obojica su postigla po 14 koševa, a još izdvojimo i Franu Andrića koji je ubacio 9 poena.

Mladi igrači Škole košarke Tigrići svoju priliku za prvom pobjedom u ovoj sezoni Lige pretkadeta Slavonije i Baranje tražit će protiv Požege i Belog Manastira.

Zadnje vijesti

Pronađeni kradljivci s područja Slavonskog Šamca i Bukovlja

Hrvatskoj nedostaje i pedijatara

Minimalni poraz s 3:2 odbojkaša Marsonije od Siska

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja