Popunjeni kapaciteti za dodatna dva tjedna Brodskog ljetnog kampa

Kako bi se djecu potaknulo na zdrav način provođenja ljetnih praznika i slobodnog vremena, Grad Slavonski Brod je pokrenuo program pod nazivom „Brodski ljetni kamp“.

Autor: Brodportal | Datum objave: 31.07.2019
Popunjeni kapaciteti za dodatna dva tjedna Brodskog ljetnog kampa
 Projekt je namijenjen učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole, a djeci omogućuje organizirano provođenje slobodnog vremena, uz stručni nadzor profesora kineziologije, na Gradskim bazenima, u prostoru Sportske dvorane „Vijuš“, na Gradskom kupalištu Poloj i dr.

Brodski ljetni kamp održavao se od 17. lipnja do 22. srpnja 2019. godine, a zbog velikog interesa otvorila su se dodatna dva tjedna kampa u kolovozu prvenstveno za djecu koja do sada nisu sudjelovala ili koja su sudjelovala u samo jednom tjednu kampa. Prvi tjedan kampa će se održati od 19.8. do 23.8., a drugi tjedan od 26.8. do 30.8. S obzirom na veliku zainteresiranost roditelja, termini su se, u ovom vrlo traženom ljetnom programu, rekordno brzo popunili.

Naime, polaznici kampa će tako imati priliku usavršiti svoje plivačke tehnike, trenirati gimnastiku, stolni tenis, nogomet, rukomet, košarku i odbojku ili igrati badminton, kuglanje, pikado i stolni tenis.

Također, za vrijeme ljetnih mjeseci naši građani osvježenje vole potražiti na gradskim bazenima pa je tako od 15. lipnja otvoren i vanjski bazen. Dnevna ulaznica za odrasle iznosi: 25,00 kuna, a za djecu, studente, učenike, umirovljenike, HVIDRU, nezaposlene i invalide iznosi 15,00 kuna. Obiteljska dnevna ulaznica iznosi: 60,00 kuna. Dodatne informacije možete pronaći na linku. Osim toga, dobra vijest za građane je da su ležaljke i suncobrani besplatni, a za naše najmlađe tu je i platforma dubine vode od 75 cm do 1,1 metar. Radno vrijeme bazena je svaki dan od 8:00 do 22:00 sata.

Inače, bazenski kompleks Gradski bazeni Slavonski Brod mnogi smatraju kao jedan od najljepših u Hrvatskoj, a obuhvaća tri zatvorena bazena i vanjski olimpijski bazen s pratećim poslovnim prostorima te se prostire na ukupnoj bruto površini oko 8.800 četvornih metara.

Na fotografijama možete vidjeti kako su se naši najmlađi do sada rekreirali i zabavljali u sklopu Brodskog ljetnog kampa. 

Zadnje vijesti

Opačak-Bilić: Građani su pokazali da ne žele promjene

Ćosić: Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu

Prvi rezutati DIP-a: HDZ uvjerljivo vodi, potpuni potop Restart koalicije

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika