Pomlađena momčad Rekord Tima iz Oriovca

Uoči nove sezone u Drugoj ligi – istok košarkaši Rekord Tima iz Oriovca pomladili su momčad u kojoj je većina juniora iz Slavonskog Broda 1946.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 05.01.2019


Tako su u ovoj sezoni na raspolaganju treneru Krištiji: Stojsavljević, Marinčić, Raspasović, Jagar, Klaić, Čančar, Kraljević, Cazi, dok je tu i Bradić koji je u prošloj sezoni također igrao za Brođane. Klub ima i svoje mlade igrače Patrika Čukića i Dominika Šikića koji su tijekom prvog dijela sezone dobivali minutažu. Od starijih i iskusnijih iz prošle sezone ostali su samo: Čelebija i Junačko, dok se košarci nakon male stanke ponovno vratio Marko Galić. On je igrao za Ninu Hebrang u BrAmKo ligi te prije dvije sezone za Slavonski Brod 1946.

Nakon prvog dijela prvenstva košarkaši Rekord Tima zauzimaju 4. mjesto sa 4 pobjede i 2 poraza, dok su ispred njih: Belišće, Borovo i Županja. U novo prvenstvo Druge lige – istok Oriovčani su krenuli s 3 uzastopne pobjede. Prvo su kući dobili osječku akademiju, pa u gostima Požegu i onda na svom parketu Vinkovce. Nakon toga doživjeli su 2 poraza u nizu, u Borovu i u Oriovcu od Županje. Prvi dio sezone zaključili su s domaćom pobjedom protiv osječkog Inspekt inga, dok sastav trenera Krištije ima i neodigranu utakmicu u Belišću.

U igračkom kadru prvo ime Rekord Tima je Marko Galić koji je na odličnom prosjeku od 20,2 koševa u svakoj od 6 utakmica koliko ih je odigrao. Do njega Krešimir Bradić ima solidan učinak od 17,5 koševa po susretu, dok Bruno Čelebija ubacije 12,2 poena kroz 5 utakmica budući u jednoj nije nastupio.

Već tijekom ovog tjedna košarkaši Rekord Tima krenuli su s pripremama za nastavak sezone u Drugoj ligi – istok. U 8. kolu koje je prvo u drugom dijelu prvenstva Oriovčani će 19. siječnja gostovati kod Košarkaške akademije Osijek.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Pas ugrizao poštara

Zašto je vlak iskočio iz tračnica?

Popis punktova za cijepljenje do kraja tjedna

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske