Polovična polusezona za MNK Brod 035

U Malonogometnom klubu Brod 035 ne mogu biti zadovoljni s polusezonom u natjecanju Prve lige.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 15.01.2018
Polovična polusezona za MNK Brod 035


 Kroz 11 utakmica zabilježene su 4 pobjede i 7 poraza dok je gol razlika -4. Ukupno je osvojeno 12 bodova za plasman na 7. mjesto u konkurenciji 12 klubova. Gledajući ljestvicu to i nije loše, međutim, Brođani samo bod bježe Uspinjači iz Zagreba koja se nalazi na pretposljednjem mjestu koje vodi u Drugu ligu. U klubu više gledaju ispred sebe budući ih zanima 6. pozicija koja vodi u doigravanje, a na njoj je trenutno Crnica iz Šibenika koja im bježi 3 boda. 

N svom terenu u jesenskoj polusezoni momčad trenera Ćorluke izgubila je dvije utakmice. Ako je poraz u 1. kolu od trećeplasiranog Novog vremena iz Makarske još i realan budući su bili bolja momčad, gubitak bodova od Uspinjače se svakako nije smio dogoditi. U dvorani Brod su pobjeđivani redom: aktualni prvaci Nacional, pa Crnica te u najboljoj utakmici ove poluseone Vrgorac, dok je protiv Albone Potpićan s 10:2 zabilježena najuvjerljivija pobjeda. S gostovanja nije donesen niti bod, a najbliže je Brod 035 bio kod Squarea u Dubrovniku, pa s Alumnusom u Zagrebu i na kraju u posljednjem kolu u Osijeku. 

Prema tome, najveći problem trener Ćorluka imao je u netreniranju kao i u tome što mu većina igrača igra veliki nogomet. Iz tog razloga su na gostovanjima Brođani išli u oslabljenom sastavu pa ne čudi što nisu osvojili niti bod. Od igrača je Almedin Bubndavica s 10 golova najbolji klupski strijelac, dok su po 6 golova dali Dražen Čavar i Igor Mirković. Posebno vrijedi izdvojiti 5 golova koje je postigao golman Darko Milanović. U nastavku će malonogometaši Broda 035 imati jako težak raspored. U prva 4. kola imaju sve jake ekipe iz vrha, a nakon toga im slijede 2 teška gostovanja u Vrgorcu i prije toga kod Crnice u Šibeniku.

Nastavak drugog dijela polusezone u Prvoj ligi počinje polovicom veljače, a malonogometaši Broda 035 u 1. kolu će na gostovanje u Makarsku kod Novog vremena, dok im nakon toga na njihov teren dolazi jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka ove godine – moćni Split Tommy.  

Zadnje vijesti

Stranci ponovo divljaju po Hrvatskim cestama

Ukrali traktor, ali se nisu dugo vozali...

Snijeg se vratio na kolnike, oprez!

NAJČITANIJE DANAS

Aktivni građani sportom protiv najdepresivnijeg mjeseca

Više od 100 Novogradiščana vježbalo uz tim Aktivne Hrvatske

FOTO GALERIJA

Nakon prvog vikenda, Legija 2 na drugom mjestu!

Polaznici Dječjeg vrtića "Maslačak" uskoro u obnovljenom prostoru

Akcija Društva turističkih vodiča i Turističke zajednice privukla veliki broj Brođana

U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj

Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena