Policijski službenici obradovali mališane

I ovaj puta suradnja policije sa lokalnom zajednicom pokazala je pozitivnu stranu, ojačala osjećaj sigurnosti kod naših najmlađih, te povjerenje i prijateljski odnos između mališana, njihovih roditelja i policije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.09.2021
Policijski službenici obradovali mališane


 Policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje i nastavljaju jačati suradnju sa lokalnom zajednicom, te u kontinuitetu unapređuju ukupnu kvalitetu života u lokalnoj zajednici. Ovaj puta su pozitivnom inicijativom obradovali prvašiće.

Naime, kontakt policajac Damir Budimir, potaknuo je suradnju i stupio u kontakt sa predstavnicima trgovina na području Velike Kopanice, a koji su izrazili želju, da za učenike prvih razreda pripreme paketiće dobrodošlice, kako bi se djeca osjećala ugodnije i opuštenije u prvim danima osnovne škole.

Inicijativi su se rado odazvali koordinatori za trgovine „Aska“, „Boso“, „Patričar“ i pekare „Bošnjak“, te za prvašiće pripremili paketiće sa raznim prehrambenim artiklima (sokovi, čokolade, flips, lizalice, bombone, buhtle sa čokoladom i sl.).

Dana 9. rujna, u suradnji kontakt policajca sa ravnateljem Ž. Flidr OŠ „Ivan Filipović“ i učiteljicama M. Lučić, R. Nako i M. Lađarević, u školi, u Velikoj Kopanici i područnim školama u Beravcima i Jarugama, učenicima prvih razreda uručeni su paketići dobrodošlice.

Učenici su sa posebnim oduševljenjem prihvatili ovu inicijativu, kao i njihovi roditelji sa kojima su održani i sastanci. Tijekom druženja sa prvašićima, kontakt policajac ih je poučavao o sigurnom sudjelovanju u prometu, kako na siguran način prijeći kolnik, paziti na semafor, te kako usvojiti pozitivna ponašanja u prometu kao naviku u budućem životu.

I ovaj puta suradnja policije sa lokalnom zajednicom pokazala je pozitivnu stranu, ojačala osjećaj sigurnosti kod naših najmlađih, te povjerenje i prijateljski odnos između mališana, njihovih roditelja i policije.

Foto: PU brodsko-posavska

Zadnje vijesti

Rođen znameniti hrvatski paleontolog Dragutin Gorjanović-Kramberger

Minimalni poraz Marsonije na gostovanju u Ivankovu kod Bedema

45 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata, jedna osoba preminula

FOTO GALERIJA

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću