Policija za vikend uhvatila 19 alkoholiziranih vozača

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, u noći s 26. na 27. listopada proveli su preventivno-represivnu akciju „Alkohol“.

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.10.2019
Policija za vikend uhvatila 19 alkoholiziranih vozača
 U pojačanom nadzoru prometa uhvatili su 19 alkoholiziranih vozača. U subotu (26.listopada), policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, u 20.35 sati, u Novoj Gradiški, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 52-godišnji vozač, a kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,53 promila. U nedjelju (27.listopada), u 0.50 sati, u Novoj Gradiški, policajci su zaustavili automobil kojim je upravljao 23-godišnjak, a kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,75 promila.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, u nedjelju su u Slavonskom Brodu, u 3.40 sati, zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 25-godišnjak, a vozaču su policajci alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,13 promila te da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje osobnim automobilom. Također isti dan, u 6.45 sati, policajci su u Slavonskom Brodu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 21-godišnjak, a kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,06 promila. Policijski službenici su sve alkoholizirane vozače isključili iz prometa te ih doveli u policijske postaje gdje su zadržani do otriježnjenja, a protiv svih vozača policajci su podnijeli prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Junak s 2:0 pobijedio Marsoniju

Marsonia i Junak spremni za današnji susret

Stožer donio nove mjere: Od ponedjeljka bez maske ne možete u trgovinu, u posjet pacijentima...

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja