Policija će pojačano nadzirati promet tijekom uskrsnih blagdana

Na području Policijske uprave brodsko-posavske, uoči i tijekom uskršnjih blagdana, očekuje se povećanje prometa na svim prometnicama u Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški, okolnim mjestima, autocesti A3, te graničnim prijelazima.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.04.2019
Policija će pojačano nadzirati promet tijekom uskrsnih blagdana


 Prometne nesreće se uglavnom događaju zbog teškog kršenja prometnih propisa, te će policijski službenici u cilju poboljšanja stanja sigurnosti, tijekom predstojećeg vikenda pojačati nadzore. Vozačima se savjetuje da na put idu odmorni, izbjegavaju polazak na duži put odmah nakon radnog vremena, te da se zaustave i odmore ako osjete umor bez obzira na blizinu odredišta. Prije puta potrebno je provjeriti ispravnost vozila, pobrinuti se za primjeren smještaj djece u vozilu, te se informirati o vremenu i stanju na cestama.

Policijski službenici će pokrivati frekventnije lokacije, te koristiti raspoloživu opremu i uređaje za nadzor i kontrolu prometa. No, budući da je prometna policija samo jedan od čimbenika smanjenja broja nesreća, policija poziva vozače da poštuju prometne propise, te budu savjesni i odgovorni, kako bi uskršnji blagdani protekli mirno i bez stradavanja u prometu.  

Zadnje vijesti

Ponavljačica prometnih prekršaja isključena iz prometa

Taksijem došao od Pule do Broda pa pobjegao ne plativši račun

Održana 1. „Zlatna bućka“ u sportskom ribolovu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu