Policajci uspješno razriješili šest krađa

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, prošli vikend, bili su uspješni u razrješenju šest kaznenih djela imovinskog karaktera.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.11.2018
Policajci uspješno razriješili šest krađa


 Dovršili su kriminalističko istraživanje nad šest osoba na okolnosti počinjenja pet kaznenih djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, sumnjiče 50-godišnjaka, da je dana 16. rujna, iz prostora tvrtke sa područja Slavonskog Broda, otuđio table lima, oštetivši tvrtku za iznos oko 11 tisuća kuna. 

Nadalje, sumnjiče tri žene u dobi od 25, 30 i 59, da su 17. studenoga, iz dva trgovačka centra u Slavonskom Brodu, otuđile veću količinu odjevnih predmeta (majice, hlače, jakne i dr.), no po izlasku ih je zaustavio zaštitar, pozvavši policiju. Otuđena odjeća će biti vraćeni u trgovine.

Policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, dana 17. studenoga, zatekli su dvije osobe u krađi goriva iz radnih strojeva, u blizini Sredanaca, koje su uočivši policiju pobjegle osobnim automobilom, no policijski službenici su ih ubrzo zaustavili i uhitili. Utvrđeno je da se radi o 35-godišnjaku i 64-godišnjaku, koji su u nekoliko navrata, tijekom studenoga, provalili u rezervoar radnih strojeva i krali gorivo, oštetivši poduzeće sa područja Slavonskog Broda, za nekoliko tisuća kuna. 

Policija protiv počinitelja kaznenih djela podnosi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Bez dozvole skupljao sekundarne sirovine

Revoltiran gubitkom oštetio automat za igre na sreću

Tradicionalni božićni koncerti brodskoga FAB-a

FOTO GALERIJA

SVJETSKI KUP: Bronca za Nikolinu i Mihaela

Prihvaćena reorganizacija natjecanja

Motomrazovi darivali mališane u Sibinju

Prva izložba skulptura izrađenih od drveta vinove loze u svijetu

Sanda Livia Maduna nova je predsjednica županijske Mladeži HDZ-a