Policajci kod dvije osobe pronašli speed

U nastavku aktivnosti iz područja kriminaliteta zlouporabe droga, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, oduzeli su od dvije osobe 6.78 grama marihuane i 2.35 grama opojne droge speed.

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.07.2019
Policajci kod dvije osobe pronašli speed
 Dana 29. lipnja, u 22.40, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, na izlazu iz Republike Hrvatske, kontrolirajući 34-godišnjeg vozača osobnog automobila, čeških registracijskih oznaka, pronašli su i oduzeli su 6.20 grama opojne droge marihuana.

Jučer (1. srpnja), policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakinjom potvrdili sumnju da je počinila kazneno djelo krađe iz trgovačkog centra u Slavonskom Brodu, kojom prilikom je ukradeni artikl vraćen odgovornoj osobi u trgovini, a koju su ujedno policajci upoznali s mogućnošću i pravom pokretanja privatne tužbe. U okviru spomenutog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su od 18-godišnjakinje oduzeli 0,58 grama marihuane i 2.35 grama opojne droge speed.

Policijski službenici su 34-godišnjaku i 18-godišnjakinji uručili prekršajne naloge zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Zadnje vijesti

Cesta prema Poloju jedna od 10 najboljih ruta za trčanje u Hrvatskoj

Obilježen Dan Gimnazije Matija Mesić

Uvjerljiva pobjeda rukometaša Broda u Županijskom derbiju

FOTO GALERIJA

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Tot, Hucaljuk, nogometašice Viktorije i boksači Radničkog najbolji u Brodu

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.