Podružnica Sindikata umirovljenika Slavonskog Broda ostvarila ovogodišnji program

Zajedničkim izletom u Daruvar 8. studenog članovi Podružnice Sindikata umirovljenika Slavonskog Broda praktično će zaključiti ovu, po raznolikosti, brojnosti i sadržajnosti, vrlo plodnu godinu.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 02.11.2017
Podružnica Sindikata umirovljenika Slavonskog Broda ostvarila ovogodišnji program


I za Daruvar, kao i za mnoge izlete tijekom ove godine, među članovima Podružnice vlada veliko zanimanje, unatoč skromnim mjesečnim osobnim primanjima to im predstavlja veliku radost i zadovoljstvo.

-I autobus za Daruvar već je popunjen, put tamošnjeg klimatskog liječilišnog centra ići će nas 50-ak. Već smo ove godine bili u Daruvaru, ali interes našeg članstva uvijek je ovako velik i odlučili smo se za još jedan izlet. Izleti su ono što naši članovi najviše vole, u ovoj neimaštini to im predstavlja svojevrsni odmak od turobne svakodnevice, kakvu po ničem baš nisu zaslužili. Svi su dali za svog radnog vijeka maksimum i žalosno je da jedva ili nikako sastavljaju kraj s krajem. Zato se trudimo da im organiziranjem izleta i sličnih programa priuštimo to malo zadovoljstva-kaže za BrodPortal Ivica Šimek, predsjednik Komisije za izlete u Podružnici Sindikata umrovljenika Broda.

Dodaje kako su umirovljenici u organizaciji Podružnice ove godine posjetili Tuzlu, Kulaše, Ozren, Laktaše i Borje u BiH, Orahovicu, Daruvar, Bizovac i druga bliža izletišta u Slavoniji, Harkany i Siklos u Mađarskoj, dva puta bili su na moru u brodskom odmaralištu na Korčuli, organizirali su i druženje na brodskom Poloju. Unatoč sve težim vremenima, pokušat će, kažu, i nagodinu realizirati sličan program, to je ono što njihove članove najviše raduje.

Zadnje vijesti

Grad Slavonski Brod osigurao sredstva za radne bilježnice svim učenicima

Memorijalni rukometni turnir osvojili gosti iz Vojvodine

Vanesa Tot četvrta u polufinalu na Europskim igrama u Minsku

NAJČITANIJE DANAS

NOVI SINGL TAMBURAŠKOG SASTAVA BEHAR

Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

FOTO GALERIJA

U katedrali sv. Terezije Avilske zaređena dva nova svećenika Požeške biskupije

"Tijelovo je svetkovina zajedništva i jedinstva u Isus Kristu, koji je jedini pravi Bog i čovjek"

Osječani u državnoj završnici turnira u odbojci

Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine

Turnir u pogađanju trica u sjećanje na Dražena Petrovića