Podružnica Sindikata umirovljenika Slavonskog Broda ostvarila ovogodišnji program

Zajedničkim izletom u Daruvar 8. studenog članovi Podružnice Sindikata umirovljenika Slavonskog Broda praktično će zaključiti ovu, po raznolikosti, brojnosti i sadržajnosti, vrlo plodnu godinu.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 02.11.2017
I za Daruvar, kao i za mnoge izlete tijekom ove godine, među članovima Podružnice vlada veliko zanimanje, unatoč skromnim mjesečnim osobnim primanjima to im predstavlja veliku radost i zadovoljstvo.

-I autobus za Daruvar već je popunjen, put tamošnjeg klimatskog liječilišnog centra ići će nas 50-ak. Već smo ove godine bili u Daruvaru, ali interes našeg članstva uvijek je ovako velik i odlučili smo se za još jedan izlet. Izleti su ono što naši članovi najviše vole, u ovoj neimaštini to im predstavlja svojevrsni odmak od turobne svakodnevice, kakvu po ničem baš nisu zaslužili. Svi su dali za svog radnog vijeka maksimum i žalosno je da jedva ili nikako sastavljaju kraj s krajem. Zato se trudimo da im organiziranjem izleta i sličnih programa priuštimo to malo zadovoljstva-kaže za BrodPortal Ivica Šimek, predsjednik Komisije za izlete u Podružnici Sindikata umrovljenika Broda.

Dodaje kako su umirovljenici u organizaciji Podružnice ove godine posjetili Tuzlu, Kulaše, Ozren, Laktaše i Borje u BiH, Orahovicu, Daruvar, Bizovac i druga bliža izletišta u Slavoniji, Harkany i Siklos u Mađarskoj, dva puta bili su na moru u brodskom odmaralištu na Korčuli, organizirali su i druženje na brodskom Poloju. Unatoč sve težim vremenima, pokušat će, kažu, i nagodinu realizirati sličan program, to je ono što njihove članove najviše raduje.

Zadnje vijesti

Na autocesti Beograd - Zagreb kod Slavonskog Broda pušten je u rad Motel

Potvrđena deveta osoba pozitivna na covid-19

Odgoda povrata duga, otkup mlijeka i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, osnivanje digitalne tržnice, potpore biljnoj proizvodnji i stočarstvu

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji