Podružnica Sindikata umirovljenika Slavonskog Broda ostvarila ovogodišnji program

Zajedničkim izletom u Daruvar 8. studenog članovi Podružnice Sindikata umirovljenika Slavonskog Broda praktično će zaključiti ovu, po raznolikosti, brojnosti i sadržajnosti, vrlo plodnu godinu.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 02.11.2017
Podružnica Sindikata umirovljenika Slavonskog Broda ostvarila ovogodišnji program


I za Daruvar, kao i za mnoge izlete tijekom ove godine, među članovima Podružnice vlada veliko zanimanje, unatoč skromnim mjesečnim osobnim primanjima to im predstavlja veliku radost i zadovoljstvo.

-I autobus za Daruvar već je popunjen, put tamošnjeg klimatskog liječilišnog centra ići će nas 50-ak. Već smo ove godine bili u Daruvaru, ali interes našeg članstva uvijek je ovako velik i odlučili smo se za još jedan izlet. Izleti su ono što naši članovi najviše vole, u ovoj neimaštini to im predstavlja svojevrsni odmak od turobne svakodnevice, kakvu po ničem baš nisu zaslužili. Svi su dali za svog radnog vijeka maksimum i žalosno je da jedva ili nikako sastavljaju kraj s krajem. Zato se trudimo da im organiziranjem izleta i sličnih programa priuštimo to malo zadovoljstva-kaže za BrodPortal Ivica Šimek, predsjednik Komisije za izlete u Podružnici Sindikata umrovljenika Broda.

Dodaje kako su umirovljenici u organizaciji Podružnice ove godine posjetili Tuzlu, Kulaše, Ozren, Laktaše i Borje u BiH, Orahovicu, Daruvar, Bizovac i druga bliža izletišta u Slavoniji, Harkany i Siklos u Mađarskoj, dva puta bili su na moru u brodskom odmaralištu na Korčuli, organizirali su i druženje na brodskom Poloju. Unatoč sve težim vremenima, pokušat će, kažu, i nagodinu realizirati sličan program, to je ono što njihove članove najviše raduje.

Zadnje vijesti

Uskoro završetak kanalizacijske mreže u Okučanima, mještanima besplatan priključak

Prijavite se na Informatičku radionicu namijenjenu nezaposlenim osobama

Pape izgubile vlast nad Rimom

FOTO GALERIJA

Održan koncert popularne duhovne glazbe uz Mateja Galića i mlade glazbenike iz Doma molitve

Načelnik Jelinić: "Samo će nova radna mjesta zadržati mlade u Slavoniji"

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu