Podcrkavlje I Posavina iz Velike Kopanice neriješeno

U jednom od derbija 16. kola Prve Županijske nogometne lige – skupine istok u Podcrkavlju je istoimeni domaćin ugostio drugoplasiranu Posavinu iz Velike Kopanice.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 06.04.2021
Podcrkavlje I Posavina iz Velike Kopanice neriješeno


 Bez obzira što je prije međusobne utakmice sastav iz Podcrkavlja bio na 6. mjestu, razlika između njih i gostiju iz Velike Kopanice bila je samo 3 boda. Na kraju je ta razlika ostala ista jer je utakmica završila bez pobjednika 1:1.

Nogometaši domaćeg Podcrkavlja i gostujuće Posavine iz Velike Kopanice odigrali su borbenu, ali međusobno vrlo korektnu utakmicu nakon koje nije bilo pobjednika. Prvo poluvrijeme pogotovo njegovih prvih 25. minuta bilo je odlično te su u tom periodu postignuta oba gola. U nastavku obje ekipe kao da su se ispuhale te uopće nije bilo izrazitih i velikih prigoda. Domaće Podcrkavlje nastupilo je bez: Mateja Barbarića, Davorina Baračevića i Kristijana Šimića, dok su gosti koji u Veliku Kopanice nose bod bili bez: Pave Radojčića, Antonija Jarića, Renata Bjelopavlovića i Pavla Kitanovića.   

Prvo se u prigodi za vodstvo našlo Podcrkavlje u 8. minuti, ali je udarac Alena Rajkovića obranio vratar Posavine Davor Dragovan. Već u sljedećoj minuti na drugoj strani izgledna prigoda za goste, ali se udarac vrlo neugodnog i opasnog Ilije Ergotića zaustavio na okviru gola. U tom početku igra se obostrano jako dobro i u 10. minuti novu situaciju pred golom gostiju iz Velike Kopanice ima ponovno Rajković, ali i ovoga puta vratar Dragovan čuva svoju mrežu. Međutim, u 16. minuti gostujući vratar ništa nije mogao kada je s desne strane ubacio Zvonimir Šarić, dok je Antonijo Matijevac bio precizan za vodstvo Podcrkavlja od 1:0. Samo 7 minuta nakon toga Posavina je u 23. minuti preko svog kapetana Ivana Jularića izjednačila na 1:1 i do poluvremena više nije bilo ozbiljnijih prijetnji za oba vratara. U drugom poluvremenu igrao se slab nogomet. Jedni i drugi više su pazili na svoja vrata i kako da ne prime gol. Igralo se tvrdo i borbeno te vrlo oprezno. Malo su i izmjene poremetile ritam te se igralo između 2 kaznena prostora. U samoj završnici susreta gosti koji su imali malu terensku nadmoć od vrlo dobrog suca Branimira Vukoje iz Slobodnice tražili su kazneni udarac na Ivanu Vučkoviću, ali ga nisu dobili te je završilo bez pobjednika s pravednom podjelom bodova od 1:1.

Nakon ovoga boda osvojenog u Podcrkavlju vodeća Budainka Kolonija sastavu iz Velike Kopanice bježi 4 boda, dok su Zeleni sada na 4. mjestu jer su ih preskočile ekipe iz Jaruga i Donje Vrbe. Blizu je i Podcrkavlje tako da će prvih 6 klubova i dalje voditi borbu za sami vrh. U sljedećem kolu Posavina gostuje u Klakaru, a Podcrkavlje u Vrpolju.

Zadnje vijesti

83 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Prekoračenje radnog vremena ugostiteljskog objekta

U Slavonskom Brodu uhvaćena lažna liječnica iz Srbije, botoksirala je žene bez dozvole

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška