Počinje gotovo 5 milijuna kuna vrijedna energetska obnova SŠ "Matija Antun Reljković"

Ugovor o početku radova energetske obnove vrijednih 4.977.173,89 kuna na Srednjoj školi „Matija Antun Reljković" u Slavonskom Brodu potpisan je danas u prostorima ove škole.

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.07.2018
Počinje gotovo 5 milijuna kuna vrijedna energetska obnova SŠ "Matija Antun Reljković"


 Ugovor je, u ime Brodsko-posavske županije potpisao župan Danijel Marušić, a u ime izvođača direktor tvrtke „WATMONT" iz Vinkovaca Marko Maslov.

Potpisivanju Ugovora nazočio je i predstavnik brodske tvrtke „MIG" d.o.o koja će provoditi nadzor radova Mato Gavran, ravnateljica SŠ „M.A.Reljković", Maja Tomić,kao i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje šport i kulturu Brodsko-posavske županije Anica Vukašinović.

Energetska obnova koja se odnosi i na školsku športsku dvoranu obuhvaća izgradnju toplinske izolacije vanjske ovojnice (zid, strop, krov i zamjenu stolarije ) kao i ugradnju termostatskih ventila. U sklopu ovih radova bit će napravljena i nova kotlovnica a dosadašnji energent, loživo ulje, biti zamijenjen zemnim plinom. Završetkom radova, predviđenih za 4 mjeseca, škola će ostvarivati 71% uštede toplinske energije.

Župan Marušić izrazio je zadovoljstvo što je kriterije natječaja za izvođenje radova ostvarila upravo vinkovačka tvrtka „WATMONT" s kojom, kako je rekao već imamo pozitivna iskustva u kvaliteti odrađenih radova na športskoj dvorani u Adžamovcima te školama u Sikirevcima, Vrpolju i Oriovcu.

Zadnje vijesti

Tehnička škola Slavonski Brod nositelj ERASMUS+ povelje

Mladi Brođani spremni ući u svijet Satričkog kazališta mladih

MNK Brod otvara Futsal Akademiju Brod

VIJESTI

Vrijedno priznanje

Tehnička škola Slavonski Brod nositelj ERASMUS+ povelje

FOTO GALERIJA

Nova pješačka staza asfaltirana u Ulici Ivana Gundulića

Bačić: zlatna nit viševjekovno je tradicijsko obilježje povezanosti Slavonije i slavonskog čovjeka

Sedam medalja atletičara Marsonije proteklog vikenda

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!