Počinitelj prometne nesreće kažnjen kaznom zatvora od 18 dana

U vezi prethodno objavljene vijesti o prometnoj nesreći s materijalnom štetom koja se dogodila na području općine Cernik, 50-godišnji vozač je 12. ožujka, u 9.30 sati, uz optužni prijedlog doveden na Općinski sud u Slavonskom Brodu, gdje je provedenim prekršajnim postupkom proglašen krivim.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.03.2020
Počinitelj prometne nesreće kažnjen kaznom zatvora od 18 dana


 Izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 1.300 kuna, kazna zatvora od 18 dana i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 7 mjeseci.

Podsjetimo, 11. ožujka, u 17.35 sati, na području općine Cernik dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da je 50-godišnjak upravljao osobnim automobilom novogradiških registracijskih oznaka te je u jednom trenutku vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, a zatim prednjim dijelom vozila udario u rub metalne ograde mosta, nakon čega je sletio u odvodni kanal i od jačine udara se prevrnuo na krov. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su alko-testom vozaču utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,91 promila te da vozilom upravlja u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" nakon čega je doveden u policijsku postaju i zadržan do otriježnjenja.

Zadnje vijesti

35 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

23. siječnja - Nacionalni dan borbe protiv raka vrata maternice

U veljači otvaranje kafića i restorana?

FOTO GALERIJA

Završni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj

Presjek radova na Interpretacijskom centru Ivana Brlić-Mažuranić

Što vatrogasci rade u slučaju potresa?

Vatrogasci nastavljaju sa sanacijom u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vatrogasci spasili 30 građana iz ruševina