Počeo je play off Homer kupa

Danas je na gradskim bazenima Vijuš počela play off faza natjecanja gdje su pobjednici izborili polufinale Homer kupa.

Autor: Brodportal | Datum objave: 05.12.2021
Počeo je play off Homer kupa


 Prva utakmica je igrana između VK "DAR" i Dolcevite. Napeto je bilo od početka pa do samog kraja,gdje se pobjednik dobio tek u zadnjoj minuti. Ipak ekipa VK DAR uzima pobjedu na iskustvo za konačnih 6:4. Kod DAR-a su najbolji bili Kozina i Blaževac sa po 2 pogotka, dok je kod Dolcevite najbolji bio Noa Soldo sa 3 pogotka.

Druga utakmica se igrala između Brodskih Homera i Budainke. Ovo je bila možda i najbolja odigrana utakmica Budainke na ovome turniru ,dok su Homeri podbacili u svakom segmentu igre i izgubili zasluženo utakmicu sa 10:5. Kod Budainke je prvo ime susreta bio njihov novi igrač Lekaj koji je postigao 5 pogodaka,dok mu se Berezovaki pridružio sa 2 pogotka. Kod Homera je najbolji bio Mikulić sa 3 pogotka.

Treća utakmica je igrana između Sport bara i X Team-a. Od samog početka utakmica je bila jako zahtjevna gdje su najbolji plivači jedini mogli napraviti razliku na terenu. X Team uzima bitnu pobjedu tek u zadnjoj minuti utakmice i odlazi u polufinale sa konačnim rezultatom 7:5. Prvo ime susreta je bio igrač X Teama Filip Grabar koji je odigrao svoju najbolju utakmicu u dosadašnjem turniru i odveo svoju momčad sa 5 pogodaka do zasluzene pobjede. Kod Sport bara, Špiranović je bio najbolji sa 2 pogotka, ali ostatk ekipe se nije pridružio.

Parovi polufinala su sljedeći:

  • Hebrang- Budainka
  • DAR-X Team 

Zadnje vijesti

263 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Ne sjedajte za upravljač vozila ukoliko ste konzumirali alkohol!

Uhvaćen 18-godišnji počinitelj kaznenih djela teške krađe

FOTO GALERIJA

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu