Počeo drugi Homer kup

Danas je na Gradskim bazenima održano prvo kolo 2. po redu tradicionalnog Homer kup u organizaciji VK Brodski Homeri.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.03.2019
Počeo drugi Homer kup


 Na turniru sudjeluje šest ekipa i igra se dvokružno. Danas u prvome kolu, turnir je otvoren sa utakmicom između - VK "Brodski Homeri" - "X Team Dryden. Utakmica se igrala u jednome smjeru gdje su Homeri vršili pritisak tokom cijele utakmice, što se na kraju pokazalo kroz rezultat koji je bio 7-0. Izdvojili bi Kristijana sa 3 pogotka ali u slabiji postotak udaraca od 27%. Karešin je postigao 2 pogotka, uz 3 asistencije.

Druga utakmica je bila između ekipa "Hebrang" - VK "Dar". Možemo reći prava poslastica koja je bila puna preokreta. Na kraju je završilo najrealnije bez pobjednika sa rezultatom 4-4. Gačić je kod Hebranga bio najučinkovitiji sa 2 pogotka iz 3 udarca te sa 2 izgubljene i 1 ukradenom loptom. Kod Dar-a je bio najbolji Dinko Franić sa 3 pogotka iz 7 pokušaja.

U zadnjoj utakmici je odmah bio dvoboj favorita turnira između VK"Budainke-Sport bara. 

Utakmica je krenula žestoko sa obje strane uz veliki broj prekršaja. U takvoj igri je došlo do izravnog isključenje Slavena Berezovskog kod Budainke i Ognjena Bičanića kod Sport bara. Prvo ime susreta je bio Junačko, vratar Budainke koji je sakupio rekordnih 11 obrana. Uz njega je odlučnu igru pokazao Zrakić sa 2 pogotka iz 6 pokušaja te je upisao 1 asistenciju. Kod Sport bara je najučinkovitiji bio Duspara sa 2 pogotka te vratar Tominović sa 9 obrana. Izostao je učinak Špiranovića koji je utakmicu završio bez pogotka sa 8 udaraca prema vratima i 2 izgubljene lopte. 

Sljedeće kolo se igra 17.03. sa početkom u 10,00h.

Zadnje vijesti

Nogometaši Marsonije sutra u derbiju kola dočekuju Belišće

12 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Biciklista teško ozlijeđen na kružnom toku kod Male crkve

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“