Počeo 9. Ljetni košarkaški kamp Klasije

Prema običaju krajem lipnja i početkom mjeseca srpnja, a nakon završetka školske godine na Stadionu Klasije održava se Ljetna škola košarke Klasije koju kao i svih dosadašnjih godina vodi Karlo Matuško. Ovogodišnja Ljetna škola traje 2 tjedna i u njoj je trenutno 20 polaznika. Oni su raspoređeni na mlađu i stariju skupinu te svakog dana rade odvojeno.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 27.06.2018
Počeo 9. Ljetni košarkaški kamp Klasije


Jučer je bio prvi dan Ljetne škole košarke Klasije te su se pojavili svi polaznici. Njih je kasnije voditelj kampa Karlo Matuško podijelio na mlađu i stariju skupinu. Tako će mlađa skupina raditi svakog dana osim nedjelje u vremenu od 17,30 do 19 sati, dok će nakon njih na terenu Stadiona Klasije od 19 pa sve do 20,30 biti starija skupina.

Karlo Matuško je osim treninga posljednji dan kamp za sve polaznike pripremio i razna natjecanja. Tako će biti održano natjecanje u skill challangeu ili košarkaškim vještinama, pa igri 3 na 3 i 5 na 5 te u šutu. Starija grupa imat će natjecanje u šutiranju trica, a mlađa u slobodnim bacanjima. Tu je i popularna izbacivka.

Jedan od onih koji već 6. godinu dolazi na Ljetni košarkaški kamp Klasije je Filip Safundžić koji niti ove godine nije mogao propustiti dolazak u kamp.

Najstariji polaznik Ljetnog kampa Klasije je Leon Cazi koji je 2002. godište, dok su u toj grupi svi oni koji su rođeni i 2005. godine. Mlađu skupinu čine svi oni rođeni od 2006. do 2009. godine, a za sada je najmlađi polaznik kampa Marin Kovačević. U mlađu grupu ide i Fabijan Gabaldo koji je 2006. godište i koji već 4. godinu dolazi na ovaj kamp.

Osim košarkaških vještina voditelj kampa Karlo Matuško održat će i 2 predavanja na temu: „Mentalni trening za pobjednike“.

Ljetni košarkaški kamp Klasije traje do subote, 7. srpnja kada će se održati sva spomenuta natjecanja te će se proglasiti najuspješniji. Osim u natjecanjima bit će izabran najmlađi sudionik, pa najpozitivac kao i MVP, odnosno najkorisniji igrač na ovogodišnjem kampu. 

Zadnje vijesti

Alkoholizirani vozači - velika opasnost u prometu!

Muškarac (38) sletio u odvodni kanal

Na burzi rada sve manje nezaposlenih u županiji

VIJESTI

Policija upozorava

Alkoholizirani vozači - velika opasnost u prometu!

FOTO GALERIJA

FOTO - Više od stotinu trkača trčalo 21,5 kilometar u spomen na Sibinjske žrtve

FOTO - Mate Bulić oduševio Sibinjce i njihove goste!

FOTO Pokladno jahanje u Kupini okupilo 40-ak jahača

Dovršetkom radova na Maslačku energetski su obnovljeni svi dječji vrtići u Slavonskom Brodu

Šest medalja za Astru - Odličan početak nove sezone