Pobjeda Bensica unatoč slabijem otvaranju utakmice

Jučer su Bensice odigrale utakmicu 3. kola Druge ženske lige:

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.11.2019
Pobjeda Bensica unatoč slabijem otvaranju utakmice


 ŽKK Brod na Savi-ŽKK Podravac 68:49 (12:20, 15:16, 21:9, 20:4)

Brod na Savi: K. Rimarčuk 2, E. Poljac 27, M. Kavka 4, A. Ilakovac 10, Nika Bertolović, N. Kurdija 13, M. Fastić Pajk 10, L. Šebalj, N. Matanović 2, P. Šakota,

Bila je to jedna od onih utakmica u koju se uđe s devizom "lako ćemo" a onda se sve zakomplicira i mora se onda potrošiti snagu do krajnjih granica kako bi se utakmica uspješno privela kraju. 

Cijelo prvo poluvrijeme domaće su ostale uspavane da bi tek početkom 3. četvrtine Bensice se probudile i krenule jurišati po pobjedu, što se na kraju i ostvarilo. 

Opet je prednjačila i ovaj put izvanredna kapetanica Edita Poljac sa ostvarenim triple double 27p, 10sk, 13osl, a za četverostruko dvostruko nedostajala je još poneka asistencija 6as i 35 valorizacija. Uz nju Nika Kurdija opet double double 13p i 11sk, a za isto ostvarenje Mariji Fastić Pajk 10p i 9sk je nedostajao tek 1 skok, uz njih tri dvoznamenkasta je bila i mlada Ana Ilakovac. 

Konačni rezultat bi mogao zavarati, zato Bensicama ostaje izvući pouku iz ovog susreta i ubuduće uvijek sa maksimalnom budnošću pristupiti svakoj utakmici. U ekipi gošći izdvojila se Simona Vincek sa 12 poena i čak 19 skokova. Čestitke curama i njihovom trener D.Rimarčuku jer ostvarena je nova pobjeda i sad se odmah valja okrenuti budućim susretima.

izvro: ŽKK Brod na Savi

Zadnje vijesti

Sutra se održava Brodski hodaton

Ukupno 436 prometnih prekršaja, najviše nepropisne brzine

Alkoholiziran vikao na zaposlenice kasina, 18-godišnjak pod utjecajem alkohola vrijeđao policajce

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“