Po prvi puta u Brodu noć bitova koji nas nose u druge dimenzije

Poziv svim vilama, svim patuljcima, vilenjacima i šumskim bićima svih vrsta..., po prvi puta u Slavonskom Brodu održat će se noć mistike, noć šarenih bića, noć bitova koji nas nose u druge dimenzije... S ponosom Vam predstavljamo ResisTrans. Ova organizacija je novonastali program koji se bazira na organizaciji i promociji psytrance scene.

Autor: bportal | Datum objave: 06.03.2017


 U mračnim i tajanstvenim prostorima cluba Bastion, koji je desetljeće poznat svim partijanerima neivisno o beatu koji im svijest oslobađa, osigurat ćemo kvalitetne domaće i strane Dje, Live Act izvođače i dekoratere.

ResisTrans teži kvaliteti i osigurava opasan soundsystem Saso Mange.

Ovo će biti prvi event u serijalu ovih mističih evenata.

Na prvom eventu line up je sljedeći:

Obi Van Kenjjobi (ResisTrans,SB)

Annunnakki (Overa Crew, RI)

https://soundcloud.com/annunnakki

Annunnakki je došao u kontakt s psy-trance glazbom slušajući Distance to Goa i Goa kompilacije, no nije mu to nikad bio prvi izbor elektronske glazbe do 2007. godine, kad je shvatio njegovu punu moč. Počeo se baviti DJ-ingom sredinom 2014. godine na DJ kontroleru, ali ga se nakon 6 mjeseci zasitio. CD playeri i mixer su bili puno zanimljiviji setup za DJ-ing od kontrolera. Trenutno uči o produkciji u Abletonu. Njegova glazba se većinom orijentira na deep i dark Zenonesque i Progressive zvuk, ali Forest i Dark Psy su također vrlo dobrodošli u njegovoj kući.

3TT (Regeneration, Osijek)

https://soundcloud.com/3tt_regeneration

Otkada je bio dijete, Alek 3TT je sve preispitivao i postavljao pitanja na koja je bilo teško odgovoriti. To se također reflektiralo i na glazbu koju je slušao i producirao. Ispočetka, naravno :) , je to bio punk bend iz njegovih srednjoškolskih dana i trajalo je nekoliko godina. Nakon toga, njegov glazbeni ukus je evoluirao preko drum´n´bass-a, jungle-a i svih oblika eksperimentalne glazbe do njegovog prvog psytrance festivala (ljeto 2001.) kad se potpuno navukao na tu vrstu glazbe. Sagledao je cjelokupnu sliku ove kulture i osjetio da tu pripada, te se tako osjeća i dan danas. Njegovo poimanje glazbe je potpuno krenulo u smjeru psytrance-a, a potreba za drugim vrstama glazbe je polako nestajala...Time inspiriran, započeo je projekt Regeneracija koji promovira glazbu i umjetnost trance kulture. Prvi party Regeneracije je bio 2001. te se nakon toga ponovio još puno puta.

Dosad je svirao na mngim festivalima i partijima u Hrvatskoj, kao što su Modem, UWOG, Future Nature, Ministarstvo psihodelije, Oddvod te nekim partijima i festivalima u Soveniji - Foresdelic, Bosni i Hercegovini - Inner Sunrise, Mađarskoj - S.U.N. Festival i Švedskoj - Electronic Culture. 

Alek 3TT je uvijek pokušavao prilagoditi svoj set dobu dana kada svira. Ne želi se ograničavati posebno ni na jedan stil ni podžanr psytrance glazbe jer voli sve što je psihodelično, za bpm-ove ne mari. Dokle god je psihodelično, to je njegov izbor te dok se god uklapa u njegovu priču, njemu nije važno s kojeg label-a ili podžanra ili godine je došlo...Voli inteligentne, kompleksne, šamanske i emotivne zvukove te, najvažnije od svega – neobične.

 

Zadnje vijesti

Za mlade poljoprivrednike i mala gospodarstva – novi rokovi za prijave

U Bukovlju ocijenjena najbolja mlada vina

Sapci jesenski prvaci 2. ŽNL – skupine A

FOTO GALERIJA

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu

Najmlađi građani dočekali Novu godinu uz Djeda Božićnjaka i vatromet