Plivačima Marsonije dva 4. mjesta na natjecanju u Banja Luci

U subotu, 5. listopada 2019. godine, u Banja Luci je održan 10. međunarodni plivački miting "PLIVAJ SRCEM" u organizaciji APK "22. April" iz Banja Luke, BiH.

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.10.2019
Plivačima Marsonije dva 4. mjesta na natjecanju u Banja Luci


 Plivalo se na malom (25m) plivalištu u osam staza i elektronskim mjerenjem vremena. Na mitingu je nastupilo preko 290 natjecatelja iz 14 klubova. Iz Bosne i Hercegovine je bilo 13. klubova, a Plivački klub Marsonia iz Slavonskog Broda bio je jedini predstavnik iz Hrvatske. Za PK Marsonia nastupilo je 12 natjecatelja: 5. plivačica (Ana Ivančević, Denise Horvat, Hana Jašarević, Ivana Bagarić i Kristina Kešerac), 7 plivača (Ante Tunjić, Borna Vidmar, Ivan Jarić, Marko Balaško, Nikša Lulić, Tin Ismailović i Vedran Matković ).

Najbolje rezultate ostvarili su Borna Vidmar i Nikša Lulić, Borna je osvojio 4. mjesto na 50 m leđno u kategoriji do 13. godina s vremenom 39.83, te je popravio svoje vrijeme za dvije sekunde od prošle godine. Nikša Lulić isto je osvojio 4. mjesto na 25 m prsno u kategoriji do 9. godina s vremenom 25.82 što je čak tri sekunde bolje nego prošle godine. Borna je bio 6. na 50 m prsno s vremenom 39.74 što je i za njega 1.30 sekunde bolje vrijeme od zadnjeg mjerenja, a nedostajalo mu je pola sekunde za brončanu medalju. Ostali plivači su plivali maksimalno i stekli su novo iskustvo na međunarodnom natjecanju. Čestitke plivačima na dobrim rezultatima. Ovo natjecanje im je pokazatelj za još veći rad, trud i zalaganje na trenizima za slijedeća natjecanja koja dolaze! Na natjecanje su ih vodili trener Drago Miličević i pomoćni trener Davor Lulić.

Zadnje vijesti

Kakva je budućnost bosanskobrodske Rafinerij?

Grad u akademskoj godini 2019./2020. stipendira 40 studenata

Obilježava se Međunarodni dan bijelog štapa

FOTO GALERIJA

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...

U Bruxellesu otvoreno Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema