Pleterničanima cilj u nastavku sezone pobjeći iz donjeg dijela tablice

Nogometaši Slavije iz Pleternice u subotu, 18. siječnja počeli su s pripremama za nastavak sezone u Trećoj ligi – istok.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 02.02.2020


 Podsjećamo da se Pleterničani na ljestvici među 16 klubova nalaze na 12. mjestu sa 17 bodova i da im je glavni cilj bijeg iz donjeg dijela ljestvice prema sredini. Najveća novost u Slaviji ove zime je da će po prvi put kompletne pripreme odraditi na novouređenom Trening centru Sajmište na kojem imaju sve uvjete za dobar i kvalitetan rad. Promjena se dogodila i na trenerskoj klupi, pa je tako umjesto Damira Bognara u Slaviju došao Robert Dujić iz Batrine koji je ovu sezonu počeo na klupi Oriolika iz Oriovca.

Dujić iza sebe ima 20 sezona aktivnog igranja, dok je 12 godina na trenerskoj klupi. Jako dobro poznaje sve klubove u Trećoj ligi iz razloga što je vodio Oriolik u ovom natjecanju. Na prvoj prozivci treneru Dujiću javila su se 22 igrača, dok ih je nekoliko bilo opravdano odsutno. Igrački kadar napustio je samo Roberto Marčinović koji je otišao u susjedni BSK iz Buka. Prema riječima direktora kluba Ante Jozića u tijeku su pregovori s nekoliko igrača koji bi ove zime trebali pojačati Slaviju.

Lako se može dogoditi da iz treće lige – istok ispadnu čak 4 kluba što znači od 13. mjesta pa do kraja, dok je Slavija taman na 12. poziciji koja ju ostavlja u ligi. Stoga je važno se pojačati i pobjeći iz donjeg dijela tablice.

Do sada su nogometaši Slavije odigrali dvije pripremne utakmice, prvu protiv Marsonije u prošlu subotu i danas sa Slogom iz Nove Gradiške. Slijedeći susret je 8. veljače protiv drugoligaša iz Sesveta, dok će se još igrati s požeškom Slavonijom i Svačićem iz Starog Slatnika. Prvenstvo se u Trećoj ligi – istok nastavlja 29. veljače, dok će Slavija na gostovanje u Belišće.

Zadnje vijesti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

Prouzročio prometnu nesreću s 2,09 promila alkohola u organizmu

I brodsko-posavska policija u akciji “Dani sigurnosti u prometu”

VIJESTI

Puna inspiracije – skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

FOTO GALERIJA

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD