Planovi Savjet mladih županije u 2020. godini

Ostanak mladih u Slavoniji i stvaranje uvjeta za njihovo zapošljavanje, bolje uvjete rada, ali i potpora u troškovima njihova obrazovanja, umrežavanje s udrugama mladih i suradnja na organiziranju događanja u njihovom interesu – samo su neka od primarnih zadataka Savjeta mladih Brodsko posavske županije u narednom razdoblju.

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.11.2019
 Podršku tom savjetodavnom tijelu iskazali su na ovotjednoj sjednici i zastupnici Županijske skupštine prihvativši program rada Savjeta mladih za 2020. godinu. Ono što najviše muči učenike i studente svakako su veliki troškovi javnog prijevoza, koji bi, smatraju članovi Savjeta mladih, trebao biti besplatan. U okviru Savjeta osnovani su stoga i odbori i to za obrazovanje, za poljoprivredu i poduzetništvio te odbor za kulturu i sport, a cilj je osnovati i tijelo Koordinacije svih savjeta koji djeluju na području županije.

U suradnji s udrugama mladih plan je i poticati organiziranje što više programa i događanja koja su interesu obrazovnog, kulturnog, sportskog i zabavnog života mladih. U konačnici – cilj je zadržati što više mladih u županiji  jer, budućnost je u njihovim rukama. 

 

Zadnje vijesti

Plamen Plazma Sportskih igara mladih za vikend stiže u Slavonski Brod

FOTO GALERIJA

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić

Otvorena izložba „Izbor radova iz kabineta akvarela Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda“

Konačno otvoreni kafići i centri, djelomično rade i udruge