Pijani vrijeđali goste u lokalu i policajce

Tijekom vikenda policijski službenici su intervenirali u dva slučaja zbog remećenja javnog reda i mira, i to u Okučanima i Novoj Gradiški.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 24.02.2020
Pijani vrijeđali goste u lokalu i policajce
 U petak 21. veljače oko 21.30 unutar ugostiteljskog objekta u Okučanima javni red i mir je remetio 29-godišnjak jer mu vlasnik nije dao alkoholno piće s obzirom na to da je već bio u alkoholiziranom stanju. Nastavio je vikati, galamiti i vrijeđati zaposlenika ugostiteljskog objekta, a potom i policijske službenike koji su intervenirali i uhitili ga. Nakon toga se 29-godišnjak počeo nekontrolirano ponašati pa mu je pružena liječnička pomoć, te su ga liječnici sukladno propisima iz nadležnosti svoga rada  adekvatno zbrinuli. Protiv 29-godišnjaka ide optužni prijedlog Općinskom sudu.

U nedjelju 23.veljače oko ponoći u ugostiteljskom objektu u Novoj Gradiški red i mir su narušavali alkoholizirani 40-godišnjak i 31-godišnjakinja, uznemiravali su goste vikom i galamom. Izvan ugostiteljskog objekta 31-godišnjakinji je pozlilo te joj je pružena liječnička pomoć, nakon koje je zadržana u bolnici u Novoj Gradiški. Protiv oboje slijede optužni prijedlozi Općinskom sudu zbog kršenja odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Zadnje vijesti

Građani Slavonskog Broda i okolnih općina bez pitke vode

Prestanak obvezne vožnje s upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima od 31. ožujka 2020.

Mladi brodski inovator Roko Lukenda u 3D printeru izrađuje zaštitne vizire za glavu

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji