Pijani vozači i vozačica noć proveli u policiji do otriježnjenja

U nedjelju 16.veljače ujutro oko 3.40 sati u Novoj Gradiški policijski službenici su zaustavili osobni automobil požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnji vozač.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 17.02.2020
Pijani vozači i vozačica noć proveli u policiji do otriježnjenja
 Alkotestom mu je izmjereno1.83 promila. Pijani vozač je doveden u Policijsku postaju Nova Gradiška i zadržan do otriježnjenja, protiv njega ide prekršajna prijava Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Također u nedjelju, u 19.50, na graničnom prijelazu stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici su 44-godišnjem državljaninu Crne Gore, koji je upravljao kombi vozilom registracijskih oznaka Crne Gore, alkotestom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,34 promila. Vozač je doveden u policijsku postaju i zadržan do otriježnjenja. Danas, 17.veljače, 44-godišnjak je kažnjen novčanom kaznom te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od 2 mjeseca.

U subotu 15.veljače u 17.30 sati u Ulici Andrije Štampara u Slavonskom Brodu dogodila s prometna nesreća s materijalnom štetom. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da se 42-godišnjakinja kretala Štamparevom ulicom od juga prema sjeveru, osobnim automobilom slavonsko-brodskih registracijskih oznaka dok se uz istočnu rub kolnika nalazio parkirani osobni automobil (vlasništvo 47-godišnjaka). U jednom trenutku je 42-godišnjakinja s prometne trake skrenula u desnu stranu s namjerom parkiranja, ne vodeći pritom računa o parkiranom automobilu 47-godišnjaka, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela automobila vozačice u stražnji dio parkiranog automobila. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su vozačici utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,56 promila nakon čega je dovedena u policijsku postaju i zadržana do otriježnjenja, a policija protiv nje podnosi odgovarajuću prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

VIDEO Armin Mašić i Zemir Mujčin članovi zlatne generacije

Peta obljetnica Umjetničke organizacije "Slavonski Brodvej"

Nema novooboljelih u županiji, pekarnicama se omogućava rad od 6 do 17 sati

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji